Vedete

Mama lui Victor Slav, dezvaluri de senzatie din copilaria vedetei, in aceasta seara, la “Vulturii de noapte”!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Mama lui Victor Slav, dezvaluri de senzatie din copilaria vedetei, in aceasta seara, la “Vulturii de noapte”!icon photo

Cele mai picante detalii nestiute din viata vedetei le veti afla in aceasta seara, de la 23:15, in cel mai tare late night show

In aceasta seara, de la ora 23:15, imediat dupa “Exatlon”, la “Vulturii de noapte” prezentatorii show-ului vor avea o sarcina extrem de dificila. Victor Slav, Catalin Cazacu si Giani Kirita le vor avea ca invitate, in premiera, chiar pe mamele lor, acestea din urma rememorand amintiri din copilaria fiilor.


Mama lui Victor Slav deschide seara cu seria dezvaluirilor din viata copilului Victor Slav; pusa in fata unei provocari, femeia povesteste detalii nestiute despre acesta. Copil fiind, Victor era atras de papusa surorii sale, destainuire care starneste hohote de ras.


“Pe vremea aceea, papusile Barbie nu aparuse in Romania! In alta ordine de idei, intr-adevar, in copilarie, Victor era atras de o papusa a Catalinei (n.r. sora acestuia) care era de culoare neagra”, povesteste mama vedetei.
Ce au dezvaluit mamele lui Giani Kirita si Catalin Cazacu si care este reactia baietilor sub privirile celor care le-au dat viata, veti putea afla urmarind cel mai tare late night show, “Vulturii de noapte”, difuzat in aceasta seara, imediat dupa “Exatlon”, la 23:15, numai la Kanal D!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”icon photo

Vedete

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”

Se stie ca venitul Oanei si al lui Viorel Lis este format, in cea mai mare parte, din pensia fostului primar general al Capitalei.

Titlu secțiune