Vedete

Mama lui Victor Slav, dezvaluri de senzatie din copilaria vedetei, in aceasta seara, la “Vulturii de noapte”!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Mama lui Victor Slav, dezvaluri de senzatie din copilaria vedetei, in aceasta seara, la “Vulturii de noapte”!icon photo

Cele mai picante detalii nestiute din viata vedetei le veti afla in aceasta seara, de la 23:15, in cel mai tare late night show

In aceasta seara, de la ora 23:15, imediat dupa “Exatlon”, la “Vulturii de noapte” prezentatorii show-ului vor avea o sarcina extrem de dificila. Victor Slav, Catalin Cazacu si Giani Kirita le vor avea ca invitate, in premiera, chiar pe mamele lor, acestea din urma rememorand amintiri din copilaria fiilor.


Mama lui Victor Slav deschide seara cu seria dezvaluirilor din viata copilului Victor Slav; pusa in fata unei provocari, femeia povesteste detalii nestiute despre acesta. Copil fiind, Victor era atras de papusa surorii sale, destainuire care starneste hohote de ras.


“Pe vremea aceea, papusile Barbie nu aparuse in Romania! In alta ordine de idei, intr-adevar, in copilarie, Victor era atras de o papusa a Catalinei (n.r. sora acestuia) care era de culoare neagra”, povesteste mama vedetei.
Ce au dezvaluit mamele lui Giani Kirita si Catalin Cazacu si care este reactia baietilor sub privirile celor care le-au dat viata, veti putea afla urmarind cel mai tare late night show, “Vulturii de noapte”, difuzat in aceasta seara, imediat dupa “Exatlon”, la 23:15, numai la Kanal D!

 
Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune