Mama lui Viorel, acuzații dure la adresa fiului ei: ”M-ai bătut, ai dat cu palma în mine”

Ilinca, mama lui Viorel Stegaru, face acuzații fără precedent la adresa fiului ei!

Vulpița
Autor: Cristina Cruceru

In articol:

Un nou scandal a izbucnit în familia soților Stegaru, odată cu venirea lor la București. Mama lui Viorel a venit în Capitală pentru a-i lua pe cei doi acasă, înapoi la fetița lor, care le duce dorul. Se pare că femeia a venit cu gânduri bune, însă situația a degenerat, iar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Femeia își dorește să facă pace cu Viorel și Vulpița, însă cei doi refuză să se întoarcă la Blăgești. Vulpița a susținut odată cu întoarcerea lor la București faptul că doamna Ilinca i-a spus să avorteze copilul pe care-l poartă în pântece. 

Citeste si: Soacra Vulpiței spune tot adevărul despre sarcină! Ce a declarat mama lui Viorel Stegaru: "Nu eu am vrut să facă avort..."

Citeste si: Hemoroizi externi – cauze si metode de tratament

Citeste si: Momente cumplite pentru Vulpița, după ce a ajuns la București! Cu lacrimi în ochi, soția lui Viorel Stegaru a spus tot adevărul: ”Mi-a zis să fac avort”

Vulpița
Vulpița[Sursa foto: Instagram]

Ilinca, reacție nervoasă la adresa lui Viorel și a Vulpiței

Mama lui Viorel Stegaru a fost extrem de supărată și a făcut acuzații dure la adresa fiului ei.

Femeia își acuză propriul fiu că ar fi bătut-o cu mult timp în urmă. Nu a durat ult timp, iar Viorel a și reacționat. ”M-ai bătut, ai dat cu palma în mine. Ai ridicat palma asupra mea. De ce m-ai bătut?”, a spus Ilinca fiului său în platoul emisiunii, care i-a făcut celebri pe soții Stegaru.

Viorel susține că nimic din ce a spus mama lui nu este adevărat.

Bărbatul spune că femeia care i-a dat viață a obligat-o pe Vulpița să facă avort. Odată cu întoarcerea ei în Capitală, Vulpița a susținut faptul că soacra ei i-a sugerat să nu păstreze copilul, pe motiv că nu este al lui Viorel Stegaru. Doamna Ilinca a venit la București pentru a lămuri lucrurile, dar și pentru a-i da un răspuns Vulpiței.”Veronica minte, nu eu am vrut să facă avort. Ea a vrut”, a spus doamna Ilinca, atunci când a venit la București, ca răspuns la acuzațiile aduse de Veronica.

 sursa- SpyNews

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Vulpița i-a dat ”accept” unui puști musculos, noaptea, când Viorel dormea! Tânărul a înregistrat-o și a făcut imaginile publice! Veronica a călcat iar strâmb! VIDEO

Vulpița este acuzată de socri că nu ar fi rămas însărcinată cu Viorel Stegaru: "Au văzut filmulețul cu ea pe câmp"

|GALERIE FOTO. O profesoară sexy concediată pentru postările de pe OnlyFans face chetă ca să-și plătească avocatul. „Aproape fiecare profesor are o a doua slujbă”

”Sunt îndrăgostită!” Andreea Mantea asistă la un moment plin de sinceritate în gala Casa Iubirii, duminică, 4 iunie 2023, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Un tânăr român a rămas paralizat după ce a fost bătut de 16 oameni în Spania

„Din folclorul ăsta autentic nu pot plăti ratele.” Nicoleta Voicu vrea să iasă la grevă! Vedeta este revoltată din cauza taxelor și cheltuielilor

„Ascult muzica noastră și plâng la volan”. Cristina Ciobănașu, dezvăluiri emoționante la doi ani de la despărțirea de Vlad Gherman

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies