Mama Luizei Melencu nu crede că bărbatul arestat este și cel vinovat: ”E o manipulare”

Mama Luizei Melencu nu crede că bărbatul arestat este și cel vinovat! Uite ce spune mama fetei.

Distribuie pe:

Autor: A.V.


In articol:

Mama Luizei Melencu susține că bărbatul arestat, complicele lui Gheorghe Dincă, nu ar fi vinovat, ci totul ar fi o ”mascaradă”, un mod prin care să manipuleze.

„Adevărații vinovați nu e… acest om amărât. Noi nu credem că acesta ar fi fost în stare să facă așa ceva. Ăsta pentru un pahar de țuică și o bucată de pâine și-ar fi vândut și sufletul. Nu e adevărat”, a spus Stelian Iordache, bunicul fetei.

Citeste si: Secretele ororilor din Caracal! Gheorghe Dincă și-a schimbat declarațiile, iar complicele său nu recunoaște nimic! Psiholog criminalist: ”Muncile de jos le făcea acest individ”

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Promo Puterea Dragostei 29 noiembrie. Manuela, exces de furie din cauza lui Marius. Tatăl lui Livian ar susține că Bianca ar fi gravidă

Citeste si: Achiziţia ANULUI! Adrian Minune şi-a cumpărat maşină de 300.000 de euro! Acum a parcat-o în curte! Imagini fabuloase!

Ce spun rudele bărbatului arestat

„A spus că a lucrat acolo, în curte, la Dincă, dar nu cred așa ceva. Lucra la pământ, săpa. A fost în vara asta pe la el. Nu-l credeam în stare de așa ceva și nici nu mă gândesc la așa ceva. E bolnav, e… Mai făcea treabă prin curte, atâta știam, altceva nimic. Am fost uimită când am văzut așa ceva, am rămas șocată”, a spus sora lui Ștefan Risipițeanu, bărbatul acuzat că ar fi violat-o pe Luiza Melencu.

„Nu povestea absolut nimic. Spunea că are să-i dea Dincă 20 de milioane că a muncit pe acolo și că nu-i mai vede. Și i-am spus de unde să-i mai vezi, dacă e arestat. Spunea că îl culca afară, nu îl culca înăuntru. Nu cred să o fi violat-o, nu cred, că era un bețivan notoriu ăsta, abia se ținea pe picioare”, a spus și cumnatul bărbatului arestat.

„Persoana pe care au găsit-o, am spus-o și o spun: e o manipulare. Să tragă de timp”, a spus Monica Melencu, aflată împreună cu bunicul fetei dispărute în urmă cu opt luni în fața casei lui Gheorghe Dincă din Caracal.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Reacția fabuloasă a lui Luis Lazarus la aflarea veștii că Dincă a mai avut un complice la crimele din Caracal! ”Eu l-am descoperit pe bărbatul ars pe mâini, chiar din prima zi!...

Țara care le permite femeilor înșelate să-și omoare bărbații și amantele

Cel mai periculos condiment din bucătăria ta! Îl folosești în fiecare mâncare. Cum îți afectează organismul

O tânără din Galați a sărit din trenul care se afla în mers! E grav rănită. De ce a apelat la o asemenea nebunie

Achiziţia ANULUI! Adrian Minune şi-a cumpărat maşină de 300.000 de euro! Acum a parcat-o în curte! Imagini fabuloase!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies