Vedete

Mama Malinei Olinescu: "Fiica mea imi trimite semne din lumea de dincolo" Doina Spataru si-a visat fata de doua ori in 6 ani! Iata in ce imprejurari i-a aparut in vis! EXCLUSIV

In iarna lui 2011, pe 12 decembrie, o drama cumplita zguduia showbizul romanesc. La 37 de ani, Malina Olinescu, una dintre cele mai bune voci ale Romaniei, se prabusea de la etajul 6 de la balconul apartamentului sau si isi incheia pentru totdeauna socotelile cu viata.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Simona Alexa


 

Mama Malinei Olinescu: "Fiica mea imi trimite semne din lumea de dincolo" Doina Spataru si-a visat fata de doua ori in 6 ani! Iata in ce imprejurari i-a aparut in vis! EXCLUSIVicon photo

Saptamana aceasta s-au implinit 6 ani de la producerea tragediei de atunci, care a tulburat si impresionat peste masura opinia publica. (Cum arata mormantul Malinei Olinescu)

Au urmat inmormantarea si ancheta celor de la Procuratura, raportul final indicand ca moartea artistei nu a fost rezultatul activitatii altei persoane, ci, probabil, un act voit la care artista a recurs pe fondul depresiei severe de care suferea si se trata de multi ani.

In urma artistei a ramas o sora indurerata si o mama indoliata pe veci, cantareata Doina Spataru. Bolnava si trista, artista o plange si astazi si asteapta semne de la ea, noaptea, in vis.

Din pacate, in cei 6 ani de doliu care s-au scurs, Doina Spataru a visat-o doar de doua ori pe fiica sa, in doua mari vise semnificative pe care le-a perceput ca mesaje trimise de copila sa din lumea de dincolo. 

Iata cum o viseaza Doina Spataru pe Malina Olinescu

„Eu am visat-o pe Malina de doua ori in 6 ani. Prima oara a fost in 2012, de Paste, primul Paste pe care il petreceam fara ea. Stiu ca era Joia Mare si cand am ajuns acasa m-am uitat la poza ei. O tin intr-un colt, alaturi de mai multe icoane, unde am facut un fel de altar, coltul Malinei.

Am cazut atunci in genunchi si l-am rugat pe Dumnezeu sa imi dea un semn de la ea. L-am implorat sa imi spuna si mie daca fata mea e bine acolo unde e, ca nu mai stiu nimic de ea de atatea luni.

M-am rugat cu toata fiinta mea, ruga mea a strabatut Universul si a ajuns la El. Noaptea am visat-o pe Malina ca era intr-un fel de inchisoare. A iesit de acolo cu fata luminata si eu am intrebat-o de ce o tin in arest, ca eu nu am primit nicio instiintare, acasa.

Ea s-a uitat la mine cu chipul bland si bun, scaldata intr-o lumina de un alb imaculat. Nu mi-a raspuns, dar cand m-am trezit am simtit o bucurie atat de mare ca am inteles ca semnul este bun”, a declarat Doina Spataru pentru WOWbiz.ro.

Artista ne-a relatat in ce imprejurari a visat-o pe fiica sa a doua oara. 

„A doua oara mi-a aparut in vis acasa. Se facea ca statea pe fotoliul meu din sufragerie si in bratele mele o tineam pe ea, pe fata mea, pe Malina. Statea linistita cu capul pe pieptul meu ca atunci cand era mica si ce bine era. Taceam amandoua si eu ma uitam la ea si ma intrebam daca cumva doarme.

Atunci, am vazut ca Malina misca piciorul. E vorba de obiceiul acela pe care il au unele persoane de a misca usor laba piciorului inainte sa cada in somn. Cand am deschis ochii, am simtit liniste si bucurie si pentru prima oara am avut certitudinea ca Malina e in pace si liniste acolo unde e. Ulterior, i-am povestit acest vis fiicei mele, surorii Malinei. Va dati seama, ea mi-a spus ca Malina chiar avea obiceiul asta inainte sa adoarma, sa dea din picior, cum fac si eu. Fiica mea mi-a spus: "Pai, si Malina facea asa cand se punea in pat, inainte sa adoarma" Am plans cand am auzit.

A fost dorinta ei sa imi trimita semne, ca eu sa stiu ca e bine. Altfel, daca nu ar fi vrut sa imi atraga atentia de ce ar fi ales sa se intample toate acestea asa?! Datul asta din picior era un lucru pe care noi doua il aveam in comun, ceva care ne lega, dar nu stiam una de alta. Atunci, am stiut ca Malina e bine!”, ne-a declarat Doina Spataru.

Malina Olinescu a murit la 37 de ani

Cauzele mortii artistei au dus la anchete si au ajuns sa fie studiate de capii Bisericii, acestia acceptand, intr-un final, ca mama sa ii faca slujbe de pomenire fiicei despre care se spunea ca s-ar fi sinucis. 

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune