Mama Oanei Roman are probleme grave de sănătate: ”Are multiple afecțiuni de tot felul și nu mai este în putere necesară”

Oana Roman nu a avut parte nici de ajutorul mamei sale în creșterea fetiței ei Izabela.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Mihaela

Oana Roman nu a avut parte nici de ajutorul mamei sale în creșterea fetiței ei Izabela.

Din cauza conflictelor pe care Oana Roman le avea cu părinții ei, vedeta nu s-a mai văzut de mult timp cu ei. Recent, Petre Roman a reușit să se întâlnească cu Oana Roman și a putut să își vadă nepoțica. Acesta a fost unul din motivele întâlnirii, chiar dacă cei doi nu au avut o relație apropiată, în prezent, politicianu încearcă să fie mai apropiat de nepoțica lui. De asemenea, vedeta a povestit în cadrul unei emisiunii că nu a avut o familie apropiată, ba mai mult, Oana Roman a fost pedepsită și bătută de tatăl ei de foarte multe ori. Oana Roman a mărturisit că este claustrofobă, iar politicianul a închis-o pe vedetă când era mică într-o cămară mică fără geamuri. „M-a bătut cu cureaua, nu știu ce făcusem. Dar mi s-a părut prea mult. Chiar l-am întrebat de ce a făcut-o, când am crescut’, a spus Oana. ‘M-a închis, odată, în cămară. Eu sunt claustrofobă, și m-a închis în cămara aia mică, fără geamuri… L-am întrebat, tată, de ce m-ai închis în cămară? Am stat acolo vreo zece minute”, a mai povestit Oana Roman în cadrul unei emisiunii.


In articol:

Citeste si: Oana Roman face dezvăluiri dureroase despre traumele din copilărie. Cum obișnuia să o pedepsească tatăl ei, Petre Roman: „M-a bătut cu cureaua și m-a...”

Citeste si: Amenințare teribilă made in China. „Soarele artificial” ar putea declanșa Apocalipsa - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Oana Roman, momente dificile la școală! Vedeta a povestit despre o perioadă neplăcută din viața ei: "Am niște chestii pe suflet..."

Oana Roman
Oana Roman[Sursa foto: Instagram]

Mama vedetei nu a putut să-i fie alături 

Mama vedetei nu a putut să-i fie alături în creșterea Izabelei. Femeia în vârstă de 80 de ani se confruntă cu probleme de sănătate, iar acest lucru a făcut-o să se distanțeze de familie. Mama este un om foarte în vârstă, a făcut 80 de ani, are multiple afecțiuni de tot felul și nu mai este în putere necesară să o crească efectiv. Da, că Iza mai învață de la ea, că stau de vorbă sau că îi povestește lucruri și că învață de la ea chestii, da, dar strict în sensul de s-o ia, s-o ducă, s-o îmbrace, mama nu mai poate, din păcate”, a spus vedeta.

Sursa: Redacția.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 6 Decembrie 2020: astăzi Racii se lovesc de o problemă de sănătate

Șoc total în România: COVID-19 a lovit chiar acolo unde nu trebuia absolut deloc

Care este rețeta originală a celebrei salate de boeuf. A fost inventată de Lucien Olivier și ținută secretă mult timp. Ce au schimbat românii la ea

Dezvăluiri incendiare despre viață intimă a lui Gigi Becali: „Nu face amor pe lumină. A intrat încălțat cu ciorapii de lână lângă mândra sa". Cine a fost prima iubire a...

Bebino, liderul Clanului Sportivilor, foc și pară după zece luni în arest: ”Eu sunt o victimă a sistemului”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies