Stiri

Mama pacientei lui Gheorghe Burnei i-a scris lui Lucian Duță, fost șef CASMB! Femeia s-a arătat scandalizată de postarea care încearcă să-i spele imaginea lui Burnei

Mama fetei de la care a început scandalul legat de medicul Gheorghe Burnei i-a scris fostului șef al CASMB, după ce acesta a publicat imagini noi cu doctorul.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Subiectul ”Gheorghe Burnei” a revenit în atenția publică după o postare a lui Lucian Duță, fost șef CASMB în care s-a poziționat de partea medicului acuzat că a făcut experiențe pe copii. Acesta s-a reîntâlnit cu Burnei care l-a ajutat să trateze un nou-născut cu probleme la picioare și a vorbit despre o posibilă conspirație împotriva lui Gheorghe Burnei avându-l pe Vlad Voiculescu, fost Ministru al Sănătății în spate.

Citeste si: Medicul Gheorghe Burnei, chemat in instanta de "fetita cu oase de sticla"! Profesorul se lauda cu o metoda care sa o faca sa mearga in 3 luni

Citeste si: Medicul Gheorghe Burnei are din nou probleme! A fost dat in judecata pentru calomnie | EXCLUSIV

Citeste si: Mami, te iubesc", ultimele cuvinte ale unei fetite operate de Gheorghe Burnei

Emiliana, mama fetei care a fost protagonista reportajului de la care a plecat scandalul, a luat atitudine și i-a reproșat lui Lucian Duță că minte și că încearcă să ascundă faptele lui Burnei. Inițial a făcut-o pe contul ei de Facebook, după care i-a scris personal lui Duță. Fostul șef al CASMB a refuzat însă să intre în dispută cu femeia însă i-a răspuns pe un ton jignitor. Schimbul de mesaje a fost publicat de mama Amirei pe contul ei de Facebook. ”Citiți răspunsul unui medic cu mult bun simț și cu o educație deosebită”, a comentat Emiliana pe un ton ironic.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto