Mama româncei ucise de iubitul olandez, dezvăluiri cutremurătoare: „La birou s-a întâmplat! Nu acasă”

O româncă din Spania, în vârstă de 34 de ani, a fost ucisă cu brutalitate de iubitul ei de origine olandeză. Mama fetei care dezvăluiri cutremurătoare.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Mama româncei ucise de iubitul olandez, dezvăluiri cutremurătoare

Alina Mocanu este o româncă care a plecat în străinătate pentru a avea o viață mai bună împreună cu băiatul ei în vârstă de 14 ani. Femeia l-a cunoscut pe Arthur, în vârstă de 59 de ani, un afacerist olandez din domeniul imobiliar, de care s-a îndrăgostit.

Erau împreună de doi ani, dar relația lor era una tumultoasă, iar sfârșitul ei a avut un sfârșit tragic pentru femeie. Între cei doi au existat multe probleme, iar în luna iulie a anului trecut, Alina chiar reuşise să obţină un ordin de restricţie. Ulterior, s-au împăcat și s-au mutat împreună.

Citeste si: Amănunte cutremurătoare de la autopsia lui Michael Jackson. Cu găsit legiștii pe trupul lui

Citeste si: Oana Radu de la „Bravo, ai Stil! Celebrities”, mesaje private cu iubitul Biancăi Rus

Citeste si: O fostă videochatistă vorbește despre imaginile cu Bianca de la Puterea Dragostei

Împăcarea nu a ținut mult între cei doi. Duminică seară, cuplul a avut o ceartă, iar bărbatul a înjunghat-o pe femei cu un cuțit. A omorât-o și a încercat să scape de trup, aruncându-l la gunoi.

Mama româncei ucise de iubitul olandez, dezvăluiri cutremurătoare

Mama Alinei, dezvăluiri cutremurătoare despre iubitul fiicei sale

Femeia a povestiti că iubitul fetei sale era un bărbat gelos, deși tot el o punea pe Alina să se îmbrace provocator.

„El fiind gelos probabil pe ea… Dar când ieșea pe ușă el n-o vedea? Că doar el o punea să se-mbrace așa! Dar acum mi s-a părut că fusta a fost prea scurtă! Eu mereu îi ziceam să se mute de-acolo, că la-nceput a fost lapte și miere când s-a împrietenit cu olandezul!”, a declarat femeia, potrivit RTV.

De asemenea, femeia susține că fata ei a fost ucisă la birou, nu acasă.

Mama româncei ucise de iubitul olandez, dezvăluiri cutremurătoare

„De la petrecerea aia unde-au plecat ei nu au mers acasă. La o fiestă, cum se fac acolo-n Spania, nu știu. Și au mers la birou. Acolo s-a-ntâmplat ce s-a-ntâmplat, nu acasă”, a precizat femeia.

Mama Alinei nu-și permite să o aducă înapoi în țară. Suma pentru a aduce trupul neînsuflețit al fiicei ei acasă este de 5.000 de euro. Bani pe care familia nu îi are. (Citeste si: VIDEO | Românii fug de vacanțele în China)

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate