Mama şi sora manechinului lui Bote care s-a spânzurat, devastate de durere: "Fiul meu a fost UCIS! Ajutaţi-mă să găsim criminalul!"

Imagini greu de privit au fost realizate astăzi acasă la manechinul lui Bote care s-a spânzurat. Familia acestuia e sfâşiată de durere şi nici nu vrea să conceapă că băiatul şi-a pus singur capăt zilelor.

Autor: C.I.P

Cele două femei vorbesc de crimă, iar astăzi au invitat jurnaliştii în locuinţa în care tânărul a murit. Au arătat chiar locul în care l-au găsit fără suflare şi şi-au urlat cu disperare durerea. "E crimă, nu sinucidere!"

"Cazul este în cercetare şi aşteptăm şi noi să vedem ce se întâmplă. Lucrează să vadă cum a murit fiul meu şi le mulţumesc că fac asta.

Îi invit şi pe ei şi pe voi să vedeţi cum a murit fiul meu. El nu s-a spânzurat, nu s-a sinucis, el a fost omorât. Au făcut asta repede pentru că cineva vrea să ascundă crima. Eu am venit în România, m-au pus să îl identific şi apoi gata, hai să îl îngropăm. De ce atâta grabă? Fiul nu avea probleme cu banii. Mereu l-aş fi ajutat cu bani. Tatăl lui e un român cu afaceri în Zambia, un om infulent, care nu şi-ar fi lăsat fiul fără bani. Eu plâng şi vă rog să mă ajutaţi să găsim criminalii fiului meu. Nimeni nu îmi poate spune că s-a sinucis. Simt o durere imensă. Trebuie investigat. Refuz să cred că s-a sinucis. Vreau dreptate.", a spus, cu lacrimi în ochi, mama tânărului.

Şi sora lui este de aceeaşi părere şi spune că fratele ei nu era nici depresiv şi nici nu avea probleme cu banii.  "Nu avea probleme cu banii, el mereu avea bani. El ar fi vândut tot ce avea în casă. Vindea mobilă, vindea tot. Nu se punea probleme de sinucidere. Era un copil vesel şi nu se pune probleme de depresie. Eu, ca sora lui, nu ştiam de despresie.

Vorbeam zilnic cu el şi nu se pune problema ca el să aibă depresie. Toţi se grăbeau să ascundă urmele crimei, de aia ne obligau să îl îngropăm repede. În casă nu sunt urme de sinucidere, nu e nimic.", a spus aceasta. Declaraţiile sunt pe stirilekanald.ro. Citeste aici.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Veste proastă pentru bucureşteni! Ar putea plăti mai mult pentru căldură în această iarnă

Declaraţia cutremurătoare a mamei lui Constantin Toma, tânărul care s-ar fi sinucis: ”Fiul meu a fost omorât”

Bianca Rus, luată la rost de Teo! "Pantofii tăi sunt hidoşi! Zici că eşti antena mea de bulgari"

Horoscop 25 Mai 2022: un moment important al vietii tale incepe astazi

Vladimir Putin A DAT ORDINUL chiar în această seară: Ofensiva este una dintre cele mai mari din Europa

Adela Popescu și Radu Vâlcan au probleme în căsnicie? „Nu există ieșire din situația respectivă”

Uleiul de măsline ne prelungește viața. S-a demonstrate științific. Cum trebuie să-l consumăm

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies