Mama tânărului ucis de un șofer beat, în Cluj, mesaj sfâșietor de pe patul de spital: „Toate mamele din lume să se roage...”

Părinții băiatului ucis de un șofer beat, în Cluj Napoca, se află într-o stare gravă la spital.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Mama tânărului ucis de un șofer beat, mesaj sfâșietor din spital


In articol:

Părinții lui Filip, tânărul de 21 de ani ucis de un șofer beat în Cluj-Napoca, se află în aceste momente pe patul de spital, într-o sare gravă. Mama tânărului și-a făcut curaj, iar de pe patul de spital, a transmis un mesaj cutremurător.

Familia lui Filip trece prin momente de neimaginat. Părinții băiatului nu vor părăsi spitalul prea curând, în condițiile în care starea lor este foarte gravă și prezintă multe părți ale corpului fisurate sau rupte.

Mesajul mamei lui Filip, de pe patul de spital

Viorica Barani, mama lui Filip, a transmis un mesaj dureros, chiar de pe patul de spital.

”Toate mamele din lume să se roage pentru copiii lor”, a declarat femeia, potrivit timponline.ro.

Citeste si: Iubitul bătăuș a intrat în spitalul în care se afla Daniela Crudu, după ce a bătut-o cu sălbăticie! Ce s-a întâmplat acolo

Citeste si: Chef Joseph Hadad, transportat la spital după ce a suferit un infarct

Citeste si: Bogdan Vladau a fost eliminat din competitia “Survivor Romania”. Primele declaratii ale Faimosului

Serghei Arapu, șoferul care a provocat accidentul din Cluj a plâns în fața polițiștilor

Serghei Arapu, tânărul de 21 de ani din Republica Moldova care a făcut accidentul mortal de pe strada Horea din Cluj, duminică seara, și apoi a fugit de Poliție, a fost dus la Tribunalul Cluj pentru emiterea mandatului de arestare. (Citeste si: Autorul accidentului mortal de la Cluj, arestat preventiv)

Mama tânărului ucis de un șofer beat, mesaj sfâșietor din spital

Ajuns în fața oamenilor legii, tânărul de 21 de ani a oferit prima declarație cu ochii în lacrimi. Tânărul era vizibil speriat și nu știa cum să reacționeze în fața reporterilor care l-au luat la întrebări.

”M-am speriat! E prima dată când urc la volan băut. Eu foarte tare regret ce am făcut și îmi cer scuze de la oamenii care or rămas vii. Îmi e tare greu să explic”, a spus Serghei Arapu.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate