Vedete

Mama vitrega a Andreei Marin a facut live pe Facebook, desi era la volan! Renata se intorcea de la mare

Renata este ultima sotie a lui Dan Marin, tatal Andreei Marin.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Mama vitrega a Andreei Marin a facut live pe Facebook, desi era la volan! Renata se intorcea de la mare icon photo

Tatal Andreei Marin, Dan Marin, a incetat din viata in martie 2016, fiind plans mai ales de ultima sa sotie, Renata, cu care era casatorit de aproape un deceniu. Sefa a Oficiului Starii Civile din Iasi, Renata a depasit momentul tragic cu ajutorul familiei si al prietenilor.

Zilele trecute, Renata s-a intors de la mare, dintr-o vacanta cu amicii, si n-a mai tinut cont de ultimele evenimente tragice petrecute in trafic din cauza live-ului facut pe Facebook, asa ca a intrat si ea in direct cu amicii virtuali, desi se afla la volan! 

 
Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune