Mama vitrega a Andreei Marin castiga lunar o caruta de bani, desi este bugetara! Daca esti salariat la stat, nu da click, ca te enervezi instant!

Elena, mama vitrega a Andreei Marin, este consilier la o agentie a statului din Roman, unde are un salariu de aproape 3.200 de lei pe luna.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereMama Andreei Marin, Violeta, a murit in 1984, dupa un accident de circulatie. Dan Marin, tatal Andreei, si-a refacut viata cativa ani mai tarziu, casatorindu-se cu Elena, care i-a daruit un fiu, Ionut. Dan si Elena Marin au divortat, ulterior tatal “Zanei Surprizelor” bifand si a treia casnicie, cu Renata Puscasu, o functionara din Iasi. fara descriereDan Marin

Dupa divortul de Dan Marin, Elena a ramas in Roman, acolo unde este consilier superior la Agentia de Plati si Interventia pentru Agricultura (A.P.I.A.), sucursala Judetului Neamt. Conform ultimei declaratii de avere, mama vitrega a Andreei Marin a avut un venit de 38.271 de lei in 2012, adica un salariu de 3.200 de lei pe luna, urias pentru orice bugetar!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate