Manevră incredibilă a Angelei Similea, care a ajuns la fundul sacului! Celebra solistă se judecă iarăşi cu fostul ei cumnat, dar acum cere reexaminarea taxei de timbru! EXCLUSIV

Angela Similea (72 de ani) a ajuns din nou prin instanţe cu fostele rude.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Motivul procesului dintre Angela Similea şi fostul ei cumnat, Gabriel Surdu, este un teren de 7.000 mp şi o casă de 104 mp în satul Vişani, comuna Bârnova, judeţul Iaşi, pe terenul fostei ferme 2 Peri, evaluat la 132.745 lei. Mare investitor, Gabriel Surdu vrea să ridice aici un cartier de case, dar are nevoie de acceptul moştenitorilor din partea lui Victor, fratele decedat, implicit deci şi de acordul Angelei Similea, ultima lui soţie.

Numai că, deşi iniţial declarase răspicat că nu are nici un fel de pretenţie în acest partaj, marea solistă a revenit în forţă şi a atacat în instanţă, la începutul acestei luni, dreptul de proprietate al lui Gabriel Surdu! Mai mult, cum cel mai probabil Angela solicită despăgubiri pentru a-şi ceda partea, iar pentru acest lucru este necesară plata unei taxe de timbru, artista a pretins judecătorilor ”reexaminarea taxei de timbru”, semn că suma pe care ar trebui să o achite pentru a pretinde daune de la la fostul său cumnat este una semnificativă!  

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate