Manuela de la ”Puterea Dragostei” îl pune la punct pe Andrei Poptelecan după ce acesta se laudă cu lucruri care nu s-au petrecut

Manuela, concurenta care a făcut furori și a creat controverse serioase la ”Puterea Dragostei”, a decis să explică cum stau, de fapt, lucrurile între ea și fostul coleg de emisiune, Andrei Poptelecan.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Mai exact, de curând, a ieșit la iveală că Andrei Poptelecan se iubește cu o domnișoară, iar povestea de dragoste a celor doi a fost prezentată ca fiind rezultatul momentului în care fostul concurent s-a despărțit de Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: Cântărețul Alessio, izolat la domiciliu din cauza coronavirusului! ”M-au sunat cei de la DSP și...”

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei” a dat lovitura în afaceri! Ce propunere a primit bruneta și nu a putut să o refuze

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei”, distrusă de deciziile Guvernului în epidemie de coronavirus! ”Nu știu, sper să ne revenim”

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Și, de fapt, asta o și deranjează pe Manuela de la ”Puterea Dragostei”; cu atât mai mult cu cât ea, deși l-a plăcut pe Andrei Poptelecan, s-a rîzgândit destul de repede când venea vorba de simțămintele ei față de el. Iar acum, Manuela de la ”Puterea Dragostei” a decis să îi transmită un avertisment, pe un ton care sugerează că, dacă el va continua să sugereze că ”I-ar fi dat papucii”, va reacționa ca și în cazul conflictului cu Roxana.

”Au început să apară diverse articole în care domnul Andrei declara că a părăsit-o pe Manuela și și-a făcut o altă iubită. Total eronat. Eu și Andrei nu am format niciodată un cuplu propriu-zis. Da, într-adevăr mi-am dorit să îl cunosc, da, într-adevăr mi-am dorit să îl duc în Turcia pentru mine, dar nu a fost să fie și asta e! Declarațiile pe care le da el în presă mă enervează la culme pentru ca el știe foarte bine că nu a avut el cum să mă părăsească din moment ce nu m-a avut, nu am fost iubita lui! Așadar, dragii mei, nu va mai lăsați induși în eroare de oamenii care vor sa își facă câteva articole în plus pe spatele “Manuelei”. Știți ca e greu cu mine, așadar nu intrați în horă dacă nu știți sa jucați!”, a fost mesajul, destul de agresiv, pe care Manuela de la ”Puterea Dragostei” a decis să îl transmită lui Andrei Poptelecan, prin intermediul WOWbiz.ro.

De altfel, cu ceva timp în urmă, Manuela de la ”Puterea Dragostei” a încercat, delicat, să îi transmită lui Andrei Poptelecan că nu a reușit să o impresioneze deloc. ”E clar, nu are cum să iasă nimic între noi doi. M-am lămurit. Pot spune că Andrei Poptelecan nu mai este de actualitate, pentru mine, ca posibil iubit. Nu aș vrea să dau mai multe detalii, dar e clar”, ne-a spus, acum ceva vreme, Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

 

Bătaie ca în 7 păcate între Manuela și Roxana, la ”Puterea Dragostei”

Acum câteva săptămâni, în casa ”Puterea Dragostei”, Roxana a jignit-o pe Manuela și a aruncat cu o pernă în ea, moment în care bruneta s-a ridicat și s-a răstit la șatenă. Replicile dure i-au pus capac Roxanei, care s-a ridicat și ea și a sărit la bătaie. Concurentele care erau de față au sărit să le despartă pe cele două fete, iar Alex Turcu care a văzut întregul moment s-a repezit spre casa fetelor. Împiedicat de staff și de colegii săi, Turcu a spart ușa pentru a ajunge la Roxana. În urma bătăii, Roxana s-a ales cu buza spartă de Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto 
Citește și:

Vezi prin ce schimbări trece Simona Halep, după ce l-a întâlnit pe Toni Iuruc! Cum a fost surprinsă cunoscuta sportivă

Lidia Buble a spust tot adevărul, după despărțirea de Răzvan Simion! Ce o deranjează cel mai tare pe cântăreață: "Să o iei de la capăt..."

Suferi de hipertensiune? Top 5 ceaiuri care îți scad tensiunea. Sunt cele mai bune remedii naturale

Ce intervenții are Iulia Albu? Vedeta a spus tot adevărul despre imperfecțiunile sale: "Mai am 2 ședințe..."

O mai țineți minte pe Larisa Vasile, fosta concurentă de la Exatlon? Ce face acum și ce legătură are cu un fost concurent de la Puterea dragostei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies