Manuela de la Puterea Dragostei: ”Lui Ligi i s-a topit acidul din buze” Ce spune fosta concurentă despre blondă

Manuela de la Puterea Dragostei a vorbit despre cum arată Ligi acum, după ce a reintrat în show.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Ligi de la Puterea Dragostei, asa arata in martie 2010


In articol:

Manuela și Ligi s-au cunoscut la Puterea Dragostei, însă cele două fete s-au întâlnit apoi și la diverse evenimente în țară. De câteva săptămâni, Ligi s-a reîntors la Puterea Dragostei, iar Manuela spune că schimbările ei sunt vizibile.

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care Ella de la Puterea Dragostei lipsește din emisiune: „Jador îi oferă atenția de care are nevoie”. Detaliile care au dat-o de gol

Ligi de la Puterea Dragostei s-a reintors în casa

fara descriere

”Lui Ligi i s-a topit acidul din buze și arată mult mai bine. M-am întâlnit cu ea acum două săptămâni și chiar i-am spus că arată foarte bine. I-am zis să nu-și mai mărească buzele, că asta e mărimea ideală pentru forma feței ei. Mie nu-mi plac femeile cu buze foarte mari, mi se pare că nu mai sunt feminine.

Nu mai poartă nici extensiile care, din punctul meu de vedere, nu-i stăteau foarte bine. Îi stă mai bine așa, mai naturală”, a spus Manuela într-un video pentru Wowbiz.ro

Citeste si: Propunere șoc a unui fost concurent de la Puterea dragostei! A chemat două colege să se mute cu el

fara descriere

Citeste si: Puterea Dragostei 05 martie. Scandalul dintre Ligi și Philip continuă! Andreea Pirui crede că se vor împăca

Cum arăta Ligi de la Puterea Dragostei  înainte de operațiile estetice

Ligi cum e cunoscută la Puterea Dragostei, pe numele ei real Ligia Dolha, nu a ascuns niciodată că a apelat la medicul estetician. Ligi spune că are mare grijă de cum arată, nu doar la chip, ci și la trup, iar pentru asta, tânăra face mult sport.

fara descriere

Ligi  a avut grijă ca imaginile din trecutul ei să nu mai apară pe internet. Cu toate acestea, o fotografie făcută într-un club în urmă cu mai bine de patru ani o dă de gol pe blonda de la Puterea Dragostei. Dacă acum e o adevărată bombă sexy, înainte poza în ipostaze complet diferite și nici nu făcuse la fel de multe vizite la cabinetul medicului estetician. Buzele ei erau vizibil mai subțiri și nici silicooane nu își pusese încă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate