Manuela Harabor a povestit de ce are nevoie actorul Dragos Paslaru, devenit preot anul trecut: "Puteti trimite un pachet cu o sticla-doua de ulei. Parintele citeste la lumina candelei si a lumanarilor!"

Actorul Dragos Paslaru a ales viata monahala in 1990.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Dragos Paslaru a fost unul dintre cei mai apreciati actori ai generatiei sale, dar a ales sa se retraga din viata publica la doar 39 de ani, dupa ce a fost batut de mineri in iunie 1990. Actorul s-a retras la o manastire, iar anul trecut a fost hirotonisit ca preot, la eveniment participand si bunii sai prieteni, actorii Manuela Harabor, Claudiu Bleont si Magda Catone.

De Paste, Manuela Harabor a postat un mesaj despre fostul actor, devenit preot. "Părintele Valerian nu are facebook şi nici what's app şi vorbeşte foarte rar la telefon. Dar răspunde tuturor celor care îi scriu şi se roagă pentru toţi cei care îi cer ajutor. La Sf. Mânăstire Pătrunsa din comuna Bărbăteşti, jud. Vâlcea. Când îi scrieţi, trimiteţi şi un pomelnic cu vii şi adormiţi, părintele îi va pomeni pe fiecare dintre ei la fiecare slujbă şi rugăciune personală. Hristos a Înviat!”, a scris Harabor. Intrebata de o prietena cum se trimit banii pentru pomeniri, Harabor a explicat ca Parintele Valerian are nevoie de altceva: "Puteti trimite un pachet cu o sticla-doua de ulei. Parintele citeste la lumina candelei si a lumanarilor”.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate