Mara Bănică, prima reacție după moartea lui Costin Mărculescu: „Nici nu știu cum să spun...” Jurnalista a stat de vorbă cu el în urmă cu câteva zile

Mara Bănică este frântă de durere și nici nu a putut exprima foarte mult în cuvinte ce simte, după ce a aflat de moartea lui Costin Mărculescu.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Mara Bănică era una dintre persoanele aproapiate lui Costin Mărculescu. Cei doi păstrau legătura și chiar speculează că este ultima persoană publică care a vorbit cu el în urmă cu doar câteva zile.

Citeste si: Cauza probabilă a morții lui Costin Mărculescu: Infarctul! Mara Bănică: ”Avea probleme cardiace”

Mara Bănică, prima reacție după moartea lui Costin Mărculescu: „Nici nu știu cum să spun...” Jurnalista a stat de vorbă cu el în urmă cu câteva zile

Moartea fulgerătoare a actorului s-a anunțat în direct, în cadrul unei emisiuni tv, iar vestea i-a șocat pe toți.

Îndurerată, jurnalista Mara Bănică, a scris un mesaj scurt pe rețelele de socializare, vizibil șocată de moartea fulgerătoare a lui Costin Mărculescu

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

fara descriere

Citeste si: Costin Mărculescu a murit! Primele imagini de la fața locului. Cum a fost găsit actorul de către ambulanțieri: „Câinele lui lătra”

„Nici nu stiu ce sa spun sau cum sa spun. Reprim realitatea, cumva. Cu toate astea..Dumnezeu sa te ierte, Costine!:(”, a scris Mara Bănică în urmă cu doar câteva minute pe Facebook. 

Jurnalista a declarat în direct, în cadrul unei emisiuni, că în ea și în Pepe, Costin Mărculescu avea cea mai mare încredere și a spus adesea că în caz că se întâmplă ceva rău ei să-l înmormânteze. De asemenea, Mara Bănică a mai povestit că actorul a căzut în depresie după ce a suferit pierderi financiare uriașe. 

fara descriere

Citeste si: Costin Mărculescu a murit! A fost găsit în stare avansată de putrefacție

"După ce și-a pierdut banii, Costin a intrat într-o depresie din care nu și-a mai revenit niciodată. Am primit acum niște mesaje de la niște prieteni care mă întreabă dacă s-a sinucis. El nu era bine, dar nu s-ar fi sinucis niciodată. Asta o spun clar. (...) La un moment dat mi-a cerut să-l duc mai devreme să vadă fosta lui vilă din Pipera. Lui nu-i făceau bine toate astea. Vila i-a luat-o contabila firmei. Trăia în trecut." a spus Mara Bănică la Antena 1.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate