Marcel Ciolacu a participat la ședința de Parlament fără mască de protecție. Scuza?! A explicat chiar el

Marcel Ciolacu a stârnit o adevărată revoltă în Parlament după ce a participat la o ședință fără masca de protecție, așa cum era prevăzut în regulament.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

De a participat Marcel Ciolacu la ședința din Parlament fără mască
De a participat Marcel Ciolacu la ședința din Parlament fără mască


In articol:

Marcel Ciolacu, președintele interimar PSD, a stârnit o adevărată revoltă în Parlament după ce a apărut în cadrul unei ședinte fără mască de protecție.

Citeste si: Klaus Iohannis, declarația momentului, în plină stare de alertă: „Nu ne dorim să reintrăm in starea de urgeță, dar vom fi obligați să luăm din nou această decizie dacă...”

Scandalul măștilor de protecție! De ce a fost lăsat Marcel Ciolacu să intre în Parlament fără mască

Prim-ministrul Ludovic Orban i-a atras atenția să repsecte recomandările emise de epidemiologi, însă Marcel Ciolacu a continuat să comunice la pupitrul Camerei Deputaților fără mască de protecție.

Citeste si: O mamă și-a închis copiii în casă, timp de 9 zile, și a plecat în vacanță cu iubitul! Este groaznic cum au fost găsiți

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

„Domnule preşedinte Ciolacu, domnule lider al PSD, respectaţi regulile! Regula este ca în spaţii închise să purtăm mască. Cum aţi vrea ca românii să respecte regulile pe care le stabilim, în condiţiile în care lideri importanţi din Parlament nu respectă aceste reguli?”, a spus prim-ministrul, referindu-se la faptul că Marcel Ciolacu, dar şi alţi parlamentari nu au purtat mască de protecţie în timpul dezbaterii “Ora premierului”.

De a participat Marcel Ciolacu la ședința din Parlament fără mască
De a participat Marcel Ciolacu la ședința din Parlament fără mască

La finalul discursului lui Marcel Ciolacu, colegii parlamentari au cerut să fie igienizat microfonul la care ar fi trebuit să vină rând pe rând mai mulți parlamentari să vorbească. Odată misiunea dusă la final, parlamentarii au aplaudat. 

Citeste si: E oficial: cum se vor tine slujbele din biserici din 15 mai

Întrebat de jurnaliști de ce a refuzat să poarte mască, Marcel Ciolacu a spus că nu poate respira corect cu masca de protecție din cauza unei deviații de sept pe care a descoperit-o de curând.

De a participat Marcel Ciolacu la ședința din Parlament fără mască
De a participat Marcel Ciolacu la ședința din Parlament fără mască

„Sub formă de glumă, am vrut să transmit că am o suferinţă la nas şi... o să lămurim lucrurile. Am o deviaţie de sept depistată în urma unui control medical efectuat cu ocazia leşinului. Am făcut şi acest control medical”, a afirmat marţi Ciolacu, potrivit Agerpres, citat de Știrile Pro tv. 

Galerie foto 
Citește și:

Secretarul general adjunct al Guvernului are COVID-19

Elena Băsescu, pe lista alegerilor parlamentare 2020. Fata fostului președinte, cap de listă la Constanța

Augustin Viziru a semnat din nou cu Pro Tv! Detaliile ascunse de public. Informațiile pe care nimeni nu le-a știut despre el

Viorica Dancila nu a refuzat nicio intrebare din cele adresate aseara in cadrul emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”

Ludovic Orban a făcut anunțul în urmă cu puțin timp! Se prelungește starea de alertă: „Suntem într-un moment de cumpănă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies