Vedete

Marcel Toader are o slabiciune pentru cantaretele de muzica populara? Dupa Maria Constantin, tot la artiste trage

Marcel Toader a fost casatorit de sase ori pana la varsta de 55 de ani, cu ultima sa sotie, cantareata de muzica populara Maria Constantin, fiind acum in proces de divort.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Ana Maria Petre


Marcel Toader si Maria Constantin sunt inca sot si sotieicon photo
Marcel Toader si Maria Constantin sunt inca sot si sotie

Marcel Toader a capatat o slabiciune pentru cantaretele de muzica populara, dupa ce ultima lui sotie are chiar aceasta meserie. Maria Constantin este o interpreta de muzica populara si se pare ca, de la aceasta, afaceristul a prins o slabiciune pentru cantarete.

Marcel Toader este acum in proces de divort cu Maria Constantin, dupa ce a sustinut ca aceasta l-ar fi inselat. Din vara anului trecut, de cand cei doi nu mai sunt impreuna, Marcel Toader si-a incercat norocul cu alte femei, culmea, tot cantarete de muzica populara.

Initial, a fost cuplat cu Geanina Manea, cantareata de muzica populara care a avut o relatie de cativa ani cu Petru Mircea, vaduvul Madalinei Manole. Geanina Manea insa a infirmat zvonurile privind o eventuala relatie cu Marcel Toader.


In ultimele zile, au aparut noi informatii despre Marcel Toader si o relatie a acestuia cu o alta cantareata de muzica populara. Afaceristul a fost cuplat cu Aida Preda, o interpreta de muzica de petrecere. Desi, Marcel Toader a afirmat ca, la un moment dat, ar fi vrut sa incerce sa aiba o relatie cu aceasta, cantareata de muzica de petrecere a infrimat zvonurile, precizand ca este doar prietena cu inca sotul Mariei Constantin.

Marcel Toader si Maria Constantin sunt inca in proces de divort

Atunci cand Maria Constantin a devenit iubita lui Marcel Toader, aceasta nu era prea cunoscuta. Afaceristul sustine ca el a devenit impresarul ei si a ajutat-o pe Maria sa devina celebra. Pentru “munca” depusa de sotul ei, Maria Constantin l-a acuzat dupa despartire ca i-ar fi luat toti banii castigati la cantari sau in spectacole.

In vara anului trecut, dupa ce Maria Constantin si-a parasit domiciliul conjugal, a izbucnit un scandal de proportii. Marcel Toader si-a acuzat sotia de infidelitate aruncand cuvinte grele. Astfel, desi initial cei doi au depus actele de divort la notar, s-au razgandit si acum se judeca la tribunal. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu icon photo

Vedete

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu

In 2013, cazul unei femei din judetul Botosani soca opinia publica, Valeria Iurescu cantand non-stop, vreme de o saptamana, pe patul de spital.

Titlu secțiune