Marcel Toader se pregătea să se relanseze în afaceri! Dezvăluiri EXCLUSIVE

Moartea fulgerătoare a lui Marcel Toader a provocat un adevărat șoc în showbiz-ul românesc și, mai mult decât atât, lăsat o serie de afaceri neterminate.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Mai exact, susțin surse apropiate de omul de afaceri, Marcel Toader pusese la punct un plan de afaceri pentru a reveni, cu succes, în domeniu după ce, în ultimii ani, s-a tot zbătut să pună pe picioare firma pe care o avea.

Citeste si: Adevărata față a lui Marcel Toader! Ce a făcut afaceristul în urmă cu un an când a văzut o fată bătută într-o parcare | VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Cum arată mormântul lui Marcel Toader după ce au plecat toți din cimitir! A rămas alături de el doar mama lui! Imagini sfâșietoare

Citeste si: Marcel Toader, condus pe ultimul drum! Totul despre înmormântarea omului de afaceri, care are loc în comuna constănțeană Cumpăna

”Marcel Toader găsise soluția. Avea de gând să se relanseze și să revină cu succes în afaceri. Mai voia doar să pună la punct câteva detalii, la asta lucra el în ultima vreme”, ne-a spus, sub protecția anonimatului, apropiatul regretatului om de afaceri. Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit sursa noastră, Marcel Toader deja contactase o serie de oameni cu care lucrase în trecut pentru a i se alătura, doar că, din păcate, decesul prematur al afaceristului a împiedicat materializarea planului său.

Cu tpate acestea, așa cum ne-a și mărturisit, Maximilian a învățat de la tatăl său suficiente despre afacerea pe care acesta o controla pentru a putea să îi contineu, cu succes, planurile. ”Nu aș fi surprins ca Max să aibă succesul la care spera Marcel Toader. Bănuiesc că, de-a lungul timpului, deși Marcel nu vorbea foarte mult, să îi fi spus despre planurile sale și cum vrea să pună la punct revenirea. Sper să reușească Max să îi ducă mai departe moștenirea”, ne-a mai spus sursa citată.

fara descriere

În altă ordine de idei, așa cum Maximilian, fiul lui Marcel Toader a și spus-o, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, este pregătit să se ocupe de afacerea pe care o avea tatăl său. "Da, îi voi prelua afacerea. Da, am învățat de la el despre piscine și voi continua afacerea așa cum și-ar fi dorit și tata. E greu acum, dar mă voi descurca", ne spunea Maximilian, fiul lui Marcel Toader.

 

Marcel Toader, înmormântat lângă tatăl său

Marcel Toader a fost condus astăzi pe ultimul drum de către prieteni și familie. Omul de afaceri va fi înmormântat în cimitirul din localitatea Cumpăna, județul Constanța, lângă tatăl său. Mama lui Toader a fost cea care a insistat ca Toader să fie înmormântat ”acasă”. Marcel Toader s-a stins din viață sâmbătă, 3 august, la vila unor prieteni din Periș. Omul de afaceri se afla pe terasa vilei și s-a prăbușit fulgerător din cauza unui stop cardiac. Imediat a fost chemată o ambulanță iar medicii au încercat zadarnic, timp de aproape o oră, să-l resusciteze.

Marcel Toader a mai avut probleme cu inima, însă prefera să nu vorbească despre acest lucru pentru a-și proteja mama. Tatăl afaceristului a murit în urmă cu aproape 15 ani tot din cauza unui infarct. Toader a suferit în 2012 o operație pe cord care a durat 3 ore și în care i s-a montat un stent. Medicii i-au spus atunci că va trebui să-și schimbe modul de viață și să fie mult mai atent la orele de odihnă, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Marcel Toader a murit la 56 de ani. În tinerețe, Toader a fost cunoscut ca jucător de rugby. El a jucat pentru Steaua București între 1983 și 1987 și a câștigat de 3 ori campionatul României. A jucat pentru naționala României de 30 de ori, pentru care a avut 3 eseuri și 12 puncte marcate. A jucat la Cupa Mondială în 1987 și a marcat împotriva statelor Zimbabwe și Scoția.

În ultimii ani, Marcel Toader a devenit cunoscut ca om de afaceri și personalitate mondenă. A fost căsătorit de 6 ori și are un băiat. Divorțul lui Marcel Toader de Gabriela Cristea și mariajul scurt cu Maria Constantin au ținut primele pagini ale tabloidelor, deși își dorea, în secret, să îmbătrânească alături de o femeie. ”Nașul meu ne-a spus, mie și lui Cătălin, că își dorea o soție, o femeie cu care să trăiască până la adânci bătrâneți. Asta îmi spunea mereu... Mergeam la el cu Cătălin și vorbeam... Dar, când vorbim despre Marcel Toader, ar trebui să spunem că este un fost triplu campion național, despre asta este vorba atunci când vorbim despre Marcel Toader”, ne-a spus, cu lacrimi în ochi, Diana Bișinicu, fina lui Marcel Toader.

”Bunica (mama lui Marcel, n.r.) a vrut sa îl ducem la Cumpănă, sa îl înmormântat lângă tatăl lui, bunicul meu. I-am respectat dorința și, alături de câțiva prieteni de-ai noștri, ne-am ocupat de toate formalitatile", ne-a spus Maximilian, fiul lui Marcel Toader.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate