Marcel Vela, avertisment dur pentru interlopi: „Suntem cu ochii pe voi.” Ce a decis MAI

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a făcut vineri mai multe declarații cu privire la situația interlopilor din Capitală. El a transmis cetățenilor că nu trebuie să se teamă. Ministrul dă asigurări că România este o țară sigură în ce privește ordinea publică.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Marcel Vela, avertisment dur pentru interlopi: „Suntem cu ochii pe voi.” Ce a decis MAI
Marcel Vela, avertisment dur pentru interlopi: „Suntem cu ochii pe voi.” Ce a decis MAI


In articol:

Ministrul de Interne, Marcel Vela, le-a transmis interlopilor că oameni legii sunt atenți la orice fac clanurile, iar dacă vor încălca legea vor suporta consecințele.

Avem planuri comune de acţiune cu alte instituţii, strategii ţintite pe grupurile infracţionale. Cetăţenii oneşti nu trebuie să se teamă, suntem o ţară sigură în ceea ce priveşte ordinea publică. Autorităţile statului să aibă maturitateaa pentru ca toţi cetatenii sa se simtă în siguranță. Am susţinut faptul că am toleeranţă zero la încălcarea legii, cu atât mai mult dacă avem un angajat care nu ştie de ce parte a baricadei se află”, a declarat, într-o conferinţă de presă, ministrul Marcel Vela.

Citeste si: Cel mai negru bilanț COVID-19. Record de cazuri noi de coronavirus și de morți, în ultimele 24 de ore

Citeste si: Principalul suspect în cazul crimei lui Emi Pian, externat de la Elias: "Mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viaţă"

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Nicos de la Puterea dragostei, declarație emoționantă despre tatăl său! A fost criticat de fanii emisiunii

„Suntem cu ochii pe voi”

Marcel Vela a adăugat că „orice cetăţean care încalcă legea va suporta rigorile ei, iar cetăţenii cinstiţi vor fi protejaţi”. Ministrul Internelor a precizat că în fiecare zi de vineri va fi prezentat un bilanţ al acţiunilor forţelor de ordine.

În final, ministrul de interne le-a transmis un mesaj infractorilor: „Suntem cu ochii pe voi”.  

Se anunță verificări de amploare ale polițiștilor

Secretarul de stat chestor-şef de poliţie, Bogdan Despescu, a anunţat că în ultimele şapte zile au fost organizate 20 de acţiuni de amploare. 

„Astăzi sunt 41 de percheziţii în 11 judeţe pentru combaterea infracţionalităţii. Printre infracţiuni: tâlhărie, braconaj, uz de armă şi alte infraţciuni. Ieri, în urma acţiunilor sub coordonarea procurorilor din Gorj, două persoane prinse în flagrant, având două arme letale, 600 de cartuşe şi o grenadă”, a anunţat Despescu. 

Acesta a precizat că acţiunile de amploare ale poliţiştilor vor continua. 

Forţele de ordine sunt în alertă după un scandal între două clanuri din Bucureşti, în urma căreia o persoană a murit şi una a fost rănită. 

 

Urmatorul articol
Citește și:

Daiana o atacă pe Adriana de la Puterea Dragostei ”Cum să te săruți tu cu Paul?”

Minori neînsoțiți, plângeau speriați neînțelegând unde sunt duși: declarații șoc despre felul în care se face testarea COVID-19

Nicos de la Puterea dragostei, declarație emoționantă despre tatăl său! A fost criticat de fanii emisiunii

Sătul de bătăi, un bătrân și-a ucis fiul, l-a tranșat și a aruncat cadavrul într-un râu! Pescarii au găsit părți din trupul neînsuflețit și au alertat autoritățile!

Harta secțiilor de votare din București. Unde se poate exprima votul la Alegerile Locale 2020

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies