Marcel Vela, îngrijorat de explozia cazurilor de COVID-19 din România: „Doar printr-o minune...”

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, susține că numărul de cazuri de coronavirus ar putea scădea până la 15 iulie doar „printr-o minune”.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Marcel Vela, îngrijorat de explozia cazurilor, speră la o minune!


In articol:

Marcel Vela, îngrijorat de explozia cazurilor, speră la o minune! Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, nu privește cu ochi buni explozia de cazuri de coronavirus din ultimele zile în România. Este încă neclar ce se va întâmpla după data de 15 iulie, în contextul în care cazurile continuă să crească, în loc să scadă.

Aflat într-o vizită la Deva, Marcel Vel a fost întrebat dacă există vreo șansă ca restaurantele să fie deschise din data de 15 iulie. Răspunsul ministrului de Interne nu a fost unul clar, având în vedere evoluția cazurilor din România.

Citeste si: Vacanțele românilor pe litoral, în pericol! Purtarea măștilor în spațiile deschise ar putea veni obligatorie

Citeste si: Vela „tună” după ultimele violențe. 26 de persoane, duse la Poliție

Citeste si: Ludovic Orban, anunț important despre izolarea la domiciliu. Toți românii din Diaspora trebuie să știe asta

„După cum evoluează această epidemie, 15 fiind săptămâna viitoare totuși, miercuri, doar printr-o minune să spunem că ar scădea cazurile, nu ar fi exlus. Dar, cum această minune depinde de fiecare dintre noi, avem posibilitatea fiecare dintre noi să facem minuni”, a declarat Marcel Vela.

Marcel Vela, avertisment pentru toți cetățenii: „Cei care nu respectă legea...”

Ministrul Afacerilor de Interne a declarta că instituțiile și cetățenii care nu vor respecta măsurile de protecție vor fi amendați.

Marcel Vela, îngrijorat de explozia cazurilor, speră la o minune

„Cei care nu respectă legea, fie că sunt operatori economici, magazine, supermarketuri, cluburi, terase, trebuie să ştie că Ministerul Afacerilor Interne, împreună cu alte instituţii, direcţiile de sănătate publică, direcţiile sanitar-veterinare, oficiile pentru protecţia consumatorului, ITM-urile, toată zona de control şi de verificare va fi în teren. (…) Toţi vom fi atenţi în această perioadă, există un plan de măsuri (…), toate forţele sunt în teren şi vom fi atenţi ca cei care nu respectă regulile să fie sancţionaţi”, a mai spus Marcel Vela. (Citeste si: Ludovic Orban vorbește despre noi măsuri. Ce s-ar putea întâmpla în România după ora 22:00 - VIDEO)

Lovitură dură în plin sezon. Se închid plajele în România? Anunțul făcut de Marcel Vela

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat, miercuri, la Constanţa, că aglomeraţia a fost permisă deoarece echipajele de poliţie poate nu au fost foarte bine organizate pe litoral şi că, dacă un singur echipaj trece pe faleză o dată la trei ore, atunci agenţii economici nu au respectat regulile de distanţare socială. 

Citește continuarea AICI.

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate