Mare sărbătoare în familia lui Liviu Dragnea! ”Soacra” politicianului încarcerat și-a aniversat ziua de naștere

Mama Irinei Tănase, logodnica lui Liviu Dragnea, și-a aniversat recent ziua de naștere.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Până în 2016, vreme de două decenii, la Penitenciarul Rahova, locul în care este încarcerat Liviu Dragnea, au lucrat și Ana și Mihai Tănase, părinții Irinei, actuala logodnică a fostului lider PSD. Viitoarea soacră a lui Dragnea a îndeplinit funcția de asistentă medicală, în timp ce socrul politicianului a fost electrician, un om bun la toate, foarte apreciat de colegi.

Citeste si: Dezvăluiri din închisoare! Dragnea, vizitat în mare secret la pușcărie de logodnica mai tânără cu 20 de ani decât el! Totul s-a întâmplat după orele prânzului EXCLUSIV

Citeste si: Fiul lui Liviu Dragnea şi-a dus soţia sexy în Thailanda! Uite-o pe Gina cum admiră peisajul de la etajul 55 al unui zgârie-nori!

Câștigurile celor doi, în ultimul an de lucru în cadrul Penitenciarului Rahova, au fost unele nu foarte spectaculoase: dacă tatăl Irinei încasa lunar 2100 lei, mama logodnicei lui Dragnea primea 2500 lei pe lună. 

Zilele trecute, viitoarea soacră a lui Liviu Dragnea și-a aniversat împlinirea a 64 de ani, fiind sărbătorită discret, în familie, alături de cei dragi, care au ținut să-i fie aproape la acest eveniment special. 

Chiar dacă nu este o persoană publică, Ana Tănase este un sprijin fundamental pentru fata ei, Irina, care își vizitează periodic iubitul în detenție. Ana mai are un băiat, Iulian Tănase, care se ocupă la Bruxelles de reprezentanţa de Relaţii Comerciale Externe. 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate