Marea actrita a scenei de revista, pentru ultima oara la Teatrul Constantin Tanase din Capitala! Ramas bun, doamna Stela! Sute de oameni isi iau “ADIO!” de la fabuloasa “regina a comediei romanesti” Imagini in exclusivitate

Vedete

Marea actrita a scenei de revista, pentru ultima oara la Teatrul Constantin Tanase din Capitala! Ramas bun, doamna Stela! Sute de oameni isi iau “ADIO!” de la fabuloasa “regina a comediei romanesti” Imagini in exclusivitate

Marea actrita, pentru ultima oara la Teatrul "Constantin Tanase", pe scena caruia si-a petrecut circa jumatate de secol. Sicriul cu trupul Stelei Popescu a fost depus in foaierul teatrului din Calea Victoriei

 
Update sambata 18:00- Rudele Stelei Popescu au impartit ceai cald celor veniti sa-i aduca artistei un ultim omagiu. 
 
 
 
Update sambata 17:40- Marius Teicu, cu ochii in lacrimi, a venit sa-i aduca un ultim omagiu Stelei Popescu: "Nu-mi vine sa cred, am fost coleg cu ea, am fost in turneu cu ea.
A fost un om extraordinar, ea ne incuraja mereu, ne conducea. In afara faptului ca era o actrita mare, era si un suflet mare. E o pierdere pentru tara noastra, dar si pentru fiecare dintre noi care a cunoscut-o bine".
 
 
 
Update sambata 17:35- Cantareata Carmen Radulescu si-a luat si ea ramas bun de la marea actrita Stela Popescu.
Indurerata, cu ochii in lacrimi si in doliu din ca pana in picioare, artista este afectata profunt de moartea Stelei. 
 

UPDATE sambata ora 14.50: Actrita Iarina Damian, mama artistului Tudor Chirila, a venit sa isi ia ramas bun de la Stela Popescu. Cu parul rosu ca focul, imbracata in negru si cu o pereche de ochelari de soare, actrita a venit neinsotita pentru a-i aduce un ultim omagiu regretatei actrite.

UPDATE sambata, ora 14.30:  Fiica adoptiva a Stelei Popescu a sosit la Teatrul de Revista Constantin Tanase, acolo unde mama ei se odihneste inainte de inmormantarea planificata pentru maine, la ora 12.00, la Cimitirul Cernica. Doina Maximilian nu a venit singura, ci a adus un preot a carui misiune a fost aceea de a face o slujba pentru sufletul marii actrite, chiar in foaierul teatrului. Ceremonia religioasa s-a incheiat. 

Multa lume, colegi si admiratori, au asteptat-o pe Stela Popescu in fata Teatrului. Sicriul a fost dus in foaierul teatrului pe usa principala, in aplauze.

UPDATE sambata, ora 14.00: Marian Ralea a sosit la Teatrul de Revista 'Constantin Tanase' pentru a-si lua ramas bun de la cea care i-a fost colega de breasla. Actorul abia si-a mai putut gasi cuvintele in fata jurnalistilor si, cu ochii inlacrimati, a mers spre foaierul teatrului.

 

Este pentru ultima data cand marea actrita intra in teatrul de Revista, pe care l-a iubit asa de mult. Intrarea in cladirea a fost tapetata de afise si tablouri din care zambeste marea doamna a teatrului de comedie. 

 

Sicriul se va afla la teatru pana maine, pentru ca toti cei care au iubit-o si apreciat-o pe marea Stela Popescu sa vina si sa-si ia ramas bun. Apoi, el va fi dus la cimitirul Cernica, acolo unde duminica va avea loc inmormantarea. Desi, Primaria Capitalei a oferit familiei un loc de veci pentru marea actrita in Cimitirul Bellu, pe aleea actorilor, apropiatii au refuzat pentru ca Stela Popescu si-a dorit sa fie inmormantata langa sotul ei, Puiu Maximilian.