Marea drama a lui Nicusor Iordan, cel mai bun prieten al lui Aurelian Preda! Parintii rapsodului au divortat cand el avea 11 ani

Nicusor Iordan, cel mai bun prieten al regretatului Aurelian Preda, are grija astazi de cariera fetei acestuia, Anamaria Rosa.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Aurelian Preda a incetat din viata pe 27 septembrie 2016, la doar 46 de ani, intr-o clinica din Viena, fiind rapus de o boala incurabila. Cunoscutul cantaret de muzica populara era si realizatorul unei emisiuni tv intitulata "Destine celebre", in care invita nume mari din folclor si nu numai. Intr-una dintre editii, Preda l-a avut in platou pe cel mai bun prieten al sau, rapsodul Nicusor Iordan, care astazi se ocupa de cariera fetei lui Aurelian, Anamaria Rosa.

Rugat de Aurelian Preda sa spuna care a fost momentul care i-a marcat existenta, Nicusor Iordan a dezvaluit marea drama a vietii sale: "Cand eu aveam 11 ani, tatal meu - dintr-un om exemplar - a venit acasa si a spus ca nu se mai duce la serviciu, iar mama din pacate a trebuit sa se desparta de el. M-a marcat acest fapt, desi mama a acceptat pe patul de spital - la rugamintea mea - sa se impace cu el. Dar era prea tarziu!", a povestit Nicusor, cu ochii in lacrimi, in emisiunea prietenului Aurelian Preda. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate