Vedete

Marea impacare de la Exatlon! Nimeni nu s-ar fi asteptat ca, dupa tot ce s-a intamplat, Ionut Jaguarul si ea sa revina la sentimente mai bune

In urma cu cateva zile, “razboinicul” si “faimoasa” Geanina au trecut peste animozitatile din Republica Dominicana

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Surpriza uriasa la Exatlon! Doi dintre fostii concurenti din primul sezon al show-ului de supravietuire au fumat, in sfarsit, din pipa pacii, dupa ce in Republica Dominicana s-au certat la cutite! (citeste de ce nu mai exista cale de intoarcere intre Ionut Jaguarul si Nela)

Ionut Jaguarul s-a impacat cu “faimoasa” Geanina! "Cei doi s-au vazut la o petrecere"

Ionut Jaguarul, unul dintre cei mai indragiti “razboinici”, si carismatica “faimoasa” Geanina s-au certat, fara menajamente, in concurs, si nimeni nu se mai gandea ca ei vor mai ajunge vreodata la sentimente mai bune! Dimpotriva, de la intoarcerea din emisiune, nici macar nu s-au salutat, in ciuda declaratiilor in care spuneau ca nu mai au nimic de impartit unul cu celalalt!

Totul pana saptamana trecuta, atunci cand, spre marea uimire a apropiatilor, Ionut Jaguarul s-a impacat cu “faimoasa” Geanina! “Cei doi s-au vazut la o petrecere, si-au vorbit si s-au inteles de minune, semn ca animozitatile au fost lasate in trecut”, au dezvaluit persoane de la fata locului! Mai mult, tanara a spus ca nu are nimic cu “razbonicul”, in timp ce acesta a fost la fel de amabil in declaratii fata de fosta componenta a echipei “rosii”!

Galerie foto