Marea iubire a lui Irinel Columbeanu a fost colega cu Romanita Iovan! "Spunea la un moment dat ca-si doreste o familie cu ea!" Diva podiumului din perioada comunista a fost greu de cucerit!

Irinel Columbeanu a fost, din tinerete, un "devorator" de manechine. Pana sa se cupleze cu Romanita Iovan, afaceristul a fost amorezat lulea de o domnisoara pe nume Mariana, si ea manechin apreciat pe vremea lui Ceausescu.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descrierePasiunea lui Irinel Columbeanu pentru femei frumoase care defileaza pe podium nu dateaza de cativa ani, de cand a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta sa sotie. Afaceristul are o apetenta pentru manechine inca de pe vremea comunismului, cand era frecvent prezent la petrecerile cu circuit inchis, organizate de membrii "aristocratiei rosii".

Chermezele se tineau de regula la Snagov si Saftica, iar copiii de bani gata, fiii celor mai importanti oameni din aparatul de stat, se delectau cu miei la tava pe pat de orez cu stafide, sampanie fina si fructe exotice, in compania selecta a modelelor de la Adesgo, supranumite si "manechinele lui Ceausescu". Divele erau cele mai dorite femei din Romania de dinainte de '89, considerate adevarate "trofee" pentru "greii" momentului care le rasfatau cu bijuterii si le furnizau produse alimentare si bauturi la care oamenii de rand nu aveau acces.fara descriere

Inainte sa o cunoasca pe Romanita Ciolcan (n.r actualmente Iovan), una dintre cele mai ravnite modele ale regimului totalitar, Iri, fiul sefului gospodariei de partid, a fost indragostit lulea de Mariana, angajata la Centrala Tricotajelor. Considerat o beizadea, tanarul stia cum sa captiveze sexul frumos. Pana la urma a cucerit-o si pe frumoasa Mariana, care, spun surse din anturajul lui Columbeanu, s-ar fi lasat greu induplecata. In fiecare zi, timp de o luna, acesta i-a dus fetei flori in care strecura un biletel cu mesaj uneori romantic, alteori amuzant.

"Pe vremea aceea, Irinel Columbeanu nu era cuceritorul de astazi. Nu prea avea incredere in el si intotdeauna le cerea sfaturi prietenilor inainte sa intre in vorba cu o femeie. Cand indraznea insa, le impresiona mai mult prin timiditate, o aparenta sinceritate si, s-o spunem p-aia dreapta, bani. Nu avea arici la buzunar si stia ce bauturi sa comande ca sa impresioneze. O data a adus doua sticle de vin extrem de scumpe, de la celebrele podgorii frantuzesti Romanee Conti. Asta cand era indragostit lulea de Mariana, un manechin de la Centrala de Tricotaj, dupa care s-a tinut luni intregi. Spunea la un moment dat ca e iubirea vietii lui, ca-si doreste o familie cu ea", a spus un fost amic de-al milionarului.

Regretata Melek Amet zicea, intr-un interviu legat de istoria manechinelor dictatorului, ca Irinel avea, de "tinerel", o slabiciune pentru junele frumoase care prezentau pe podium.

"De pe-atunci, Irinel avea o slabiciune pentru manechine. Fiul sefului gospodariei de partid era amorezat de Mariana, un manechin de la Centrala Tricotajelor. Ulterior, Iri s-a indragostit de Romanita Ciolcan, actuala Iovan“, povestea Melek.fara descriereDesi prin asternuturile lui Irinel Columbeanu au trecut zeci de femei superbe, acesta a fost casatorit o singura data, cu Monica Gabor care i-a daruit o fiica

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate