Marele "of" al lui Madalin Voicu inainte de Sarbatori! Copiii lui sunt sunt prieteni la catarama cu "dusmanul" Serghei Mizil! Au petrecut impreuna pana dimineata! Foto!

Nimeni nu s-ar fi gandit ca prietenia dintre Serghei Mizil si Madalin Voicu, inceputa acum 43 de ani, se va incheia inainte ca moartea sa o curme.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereCei doi au fost "camarazi" de nedespartit pe vremea comunismului, statutul social privilegiat al parintilor lor permitandu-le sa se distreze cum altii nici nu indrazneau sa viseze. Ei bine, amicitia care facea furori la emisiunile de divertisment, fiind un izvor nesecat de istorisiri, s-a rupt in urma cu cinci ani din motive inca neclare.

Mizil si Voicu (ce tinuta sexy a avut fiica lui la un eveniment monden) si-au spus cuvinte grele si ambii au declarat, vehement, in fata camerelor, ca nu se vor mai impaca niciodata. Mai mult, Serghei a dezvaluit ca, nu o data, politicianul l-ar fi jignit cu termeni precum “incult, alcoolic si analfabet”.fara descriere

Interesant este ca in ciuda dusmaniei pe care si-o poarta reciproc fostii prieteni, copiii lui Madalin Voicu sunt foarte apropiati de afacerist si se intalnesc des cu acesta. In urma cu cateva zile, de exemplu, Madalin Voicu Jr. si sora lui, Ioana, s-au distrat pana dimineata alaturi de Mizil, la restaurantul italienesc al acestuia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate