Margherita de la Clejani, probleme cu inima! Anunțul făcut în direct

Margherita de la Clejani ar fi trebuit să fie prezentă într-o emisiune TV, marți seara, 3 martie, însă din cauza unei probleme cu inima nu a putut ajunge.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

fara descriere


In articol:

Prezentatorul a dezvăluit că artista nu este într-o stare tocmai bună, dar situația nu este atât de gravă.

„Vreau să-i transmitem sănătate Margheritei pentru că înţeleg că trece prin nişte momente mai dificile. Are o problemă de sănătate… Altfel ar fi venit şi ea aici. Nu e foarte gravă, dar destul de… E o problemă legată de inimă sau ceva în genul ăsta”, a dezvăluit Capatos.

Citeste si: Mariana de la Puterea dragostei, primele imagini cu foștii iubiți: "A locuit cu ei în casă"

Citeste si: Andreea Bălan, prima declarație despre despărțirea de soțul ei, George Burcea: „Nu m-am imaginat niciodată în postura de mamă singură”

Citeste si: Andreea Tonciu, de urgenta la spital! Ce a patit concurenta de la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Margherita de la Clejani nu a vorbit niciodată despre problemele pe care le-ar avea cu inima.

Marghetita de la Clejani, probleme cu inima! Anunțul făcut în direct

Viorica de la Clejani, prima reacție după ce s-a spus că Margherita are probleme cu inima

Viorica de la Clejani este surprinsă de vestea că Margherita ar avea probleme cu inima, spunând că nu are idee ca fiica ei să aibă vreo astfel de problemă.

Viorica de la Clejani susține că este posibil să aibă doar vreo gripă ușoară, însă că fiica ei, Margherita, e mult prea tânără pentru a dezvolta astfel de probleme.

„Îți dai seama că e o fată tânără nu are cum să fie bolnavă cu inima, poate o avea vreo gripă ușoară… poate, nu știu. Eu nu știu despre așa ceva. Deci, nu știți să se confrunte cu vreo problemă. Nu, Doamne! E prea tânăra ca să se confrunte cu așa ceva! Ferească Dumnezeu”, a precizat Viorica de la Clejani într-o emisiune TV.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate