Margherita nu s-a liniștit. Mesaj și scene ciudate în miez de noapte

Margherita a sfidat o țară întreagă după accidentul produs sub influența drogurilor. Copilul Clejanilor a avut o atitudine de neînțeles în cursul serii de marți

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Margherita de la Clejani nu s-a liniștit după evenimentele petrecute în trafic și care puteau produce o tragedie. Copilul Clejanilor a avut, pe Instagram, un mesaj dur la adresa contestatarilor, precedat de o serie de videoclipuri dornice să sfideze o țară întreagă, dar și autoritățile. 


In articol:

Margherita a postat imagini și videoclipuri în care comportamentul său este cel puțin unul ciudat, dacă nu chiar delirant. „Nu-mi pasă ce crezi, cine ești sau ce vrei. FMM!”, este mesajul de final, de la 4 dimineață, al Margheritei. Mesaj precedat de alte videouri și mesaje prin care Margherita susține că ea este obișnuită să aibă bani și să trăiască doar într-un anumit mediu. 

Margherita nu s-a liniștit. Mesaj și scene ciudate în miez de noapte

Nu Margherita e de vină. Mama își apără copilul. Dând vina pe altcineva

Situația este, contrar atitudinii afișate de Margherita, una neplăcută pentru Clejani. Pentru că fiica lor, Margherita, riscă un dosar penal pentru consum de substanțe interzise, dar ar trebui să răspundă în fața legii și pentru maimuța cu care s-a afișat în ultima perioadă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pont

A post shared by Margherita (@margherita_morningstar) on

Viorica de la Clejani s-a gândit mai bine și, după ce a udat jurnaliștii prezenți pe stradă, care încercau să relateze evenimentele, a realizat că presa poate să îi fie un aliat de nădejde. Astfel că, într-un interviu acordat pentru RTV,  a găsit vinovatul pentru accidentul produs de fata sa, Margherita. Nu fata ei, ci iubitul acesteia.

Viorica, sfat pentru alți părinți: „Anturajul strică”

Tânărul are o influență proastă asupra fiicei sale, susține Viorica de la Clejani, astfel că e dispusă să intervină radical în povestea lor de dragoste.

„Uneori anturajul strică. Spune-mi cu cine umbli, ca să-ţi spun cine eşti, era un proverb. Probabil că ăla a aranjat ceva ca să fie luat în prim-plan. Voi n-ați văzut că și-a pus povestea pe Instagram. Copiii mei sunt vânați de fel și fel de oameni. L-am băgat în curte și i-am dat să mănânce că era mort de foame!Aveți grijă de tineretul ăsta că sunt terminați din punctul ăsta de vedere. Mulți părinți nu știți ce fac copiii voștri”, a declarat, suspinând, Viorica de la Clejani. 

Margherita nu s-a liniștit. Mesaj și scene ciudate în miez de noapte

 

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate