Vedete

"Maria Dragomiroiu a murit"! Ce spune indragita cantareata despre acest fake-news devenit viral! Intepreta anunta ca va lua masuri impotriva celor care lanseaza asemenea informatii | EXCLUSIV

O informatie-bomba a circulat, zilele trecute, in mediul online: „Maria Dragomiroiu a murit”. Informatia s-a dovedita a fi falsa.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


"Maria Dragomiroiu a murit"! Ce spune indragita cantareata despre acest fake-news devenit viral! Intepreta anunta ca va lua masuri impotriva celor care lanseaza asemenea informatii | EXCLUSIVicon photo


Informatia conform careia Maria Dragomiroiu s-ar fi stins din viata s-a viralizat in urma cu cateva zile pe site-urile de socializare si a fost distribuita cu precadere in grupurile iubitorilor de folclor. Stirea a fost preluata de pe o publicatie online care dadea inclusiv detalii despre asa-zisul deces, care a fost precedat de o operatie de cateva ore in urma careia indragita artista n-a mai supravietuit. Informatia s-a dovedit a fi un fals grosolan despre care cantareata crede ca a fost facut cu intentie de cineva.


„Este cineva care se ocupa cu asa ceva. La fel a facut si cu doamna Irina Loghin, cand eram in turneu cu dansa a aparut stirea ca a murit"

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astazi, de la ora 20:00, in ultimul episod din “Meryem”, la Kanal D! Savas si Meryem, o noua viata!icon photo

Vedete

Astazi, de la ora 20:00, in ultimul episod din “Meryem”, la Kanal D! Savas si Meryem, o noua viata!

Kanal D difuzeaza in aceasta seara, de la ora 20:00, ultimul episod din serialul „Meryem”.

Titlu secțiune