Maria Ghiorghiu a văzut-o din nou pe Alexandra: „Trăiește și este plimbată din loc în loc...”

Ce spune Maria Ghiorghiu despre Alexandra Măceșanu.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Pe blogul ei personal, Maria Ghiorghiu a postat un mesaj prin care le povestește tuturor faptul că Alexandra Măceșanu este încă în viață. Mai mult, celebra clarvăzătoare spune că este posibil ca adolescenta să fie mutată dintr-un loc în altul, după ce ieri a spus că adolescenta ar putea fi în străinătate.

Iată ce crede celebra clarvăzătoare a prevăzut și incendiul din Colectiv că i s-a întâmplat Alexandrei.

„În această după amiază,în timp ce scriam aici pe Blog, deși eram cu ochii pe monitor, văd undeva în dreapta mea o stradă pe care era staționată o mașină în care era un întuneric total.

Dar Bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului, cu Puterea Sa, a voit că eu să văd cine era în acea mașină. Nu vedeam mașina pe dinafară,ci numai bancheta din spate a mașinii și era întuneric în mașină.

Văd bancheta din spate a mașinii care era destul de spațioasă,iar pe mijlocul banchetei din spate,stătea în șezut Alexandra,fetița dispărută.Era legată că de un trunchi de copac,atât de tare era legată de banchetă spate a mașinii . În dreapta ei, văd un zdrahon de bărbat (îl văd din spate),are haine închise la culoare,este atletic și înalt de peste 1,80m (cred eu).Acest bărbat o legase pe Alexandra și căuta să o liniștească că să nu se zbată. Avea scoci maro pe corp,Alexandra.

Era înfășurată în scoci maro, ca un balot de paie.

Citeste si: Cutremurător! De ce nu a reușit Alexandra să-şi sune părinţii şi a putut apela doar 112

Citeste si: Imagini din ziua răpirii: Gheorghe Dincă, surprins de camerele de supraveghere imediat după ce ar fi răpit-o pe Alexandra

Citeste si: Ce s-ar afla, de fapt, în gropile cu beton din curtea lui Gheorghe Dincă: „A oferit noi indicii”

Alexandra se zbătea ca să scape din legături,dar nu putea mișca decât capul.Gura îi era acoperită cu scoci maro.
Aud glas care spune așa:  "Ca să nu se zbată, o legat-o conform planului ales !"

Chiar și-așa legată,Alexandra prin mișcările capului și cu privirea la cel de lângă ea, se vedea că vrea să-l înfrunte, ca să se elibereze.Dar din păcate,nu putea. Cel care era lângă ea, era înalt și atletic, avea haine negre la culoare și laț în spate, posibil vreo salopetă neagră.

 Unde s-ar ascunde adolescenta

Posibil Prieteni,ca pe timp de noapte să se încerce transferul Alexandrei dintr-un loc într-altul, cu o mașină mai altfel decât cele mici obisnuite, având în vedere spațiul larg de pe bancheta spate.

Dragii mei, orice-ar spune acest auto-intitulat criminal, eu vă spun că această fetiță trăiește. Unde anume o tot plimbă acești traficanți de carne vie, eu nu știu. Dar știu că fată trăiește și că e plimbată din loc în loc, atunci când aceștia simt că se apropie de ei pericolul de a fi descoperiți.

Cu siguranță,Bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului ne vor descoperi nouă locul,iar prin ocrotirea Maicii Domnului, Alexandra va fi salvată” a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate