Stiri

Maria Ghiorghiu, noua predictie dezastruoasa! Are legatura cu vremea

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Maria Ghiorghiu, noua predictie dezastruoasa! Are legatura cu vremeaicon photo
 
Dupa ce a prezis dezastrul de la Clubul Colectiv, clarvazatoarea Maria Ghiorghiu are noi premonitii. Maria Ghiorghiu, clarvazatoarea care a prezis dezastrul de la Clubul Colectiv, are noi premonitii cutremuratoare.
 
De aceasta data, femeia a vazut "nori care aduc numai lucruri rele!"
 
"In aceasta noapte in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:
 
"Pentru toti ar fi o masura!"
 
Clipa in care, desi eram cu ochii pe monitor vad inspre Sud, spre centru, vad un AVION mare la sol, un AVION cu motoarele pornite care avea patru dispozitive de imprastiat
 
Din toate cele patru dispozitive a inceput a iesi fum gros, un praf alb gros si dens.
Avionul era gata de actiune.
 
Glasul spunea din nou:
 
"O masura pentru toti!", a scris clarvazatoarea.
 
Maria Ghiorghiu a mai facut o previziune. Femeia care a prezis tragedia din Colectiv a scris pe blogul ei despre o posibila explozie gigant.
 
 
"Dragii mei, ceva se intampla. Poate fi un posibil accident nuclear sau vreo explozie a vreunei bombe nucleare. In aceasta noapte, in timp ce sriam aici pe blog, vad in spatele meu inspre sud, vad cateva persoane ce stateau pe marginea drumului asfaltat, ca intr-o statie de autobuz. Brusc, in spatele acestor persoane in asteptare, vin spre ele mai multe obiecte marunte, pietre, bucati mici de materiale plastice sau lemnoase, praf, exact ca atunci cand are loc o explozie puternica cu un suflu extrem de puternic. Afara era ziua si senin, numai aceasta explozie a tulburat linistea de care se bucurau cei de pe marginea drumului. Dragii mei, vom auzi de un astfel de incident, dar sa nadajduim ca nu vor fi si victime omenesti." a scris Maria Ghiorghiu.
 
Maria Ghiorghiu a prezentat, recent, viziuni sumbre despre Romania:
 
-Parlamentul Romaniei, camp de adunat musetel. Vor sa arunce Casa Poporului in aer. Este vizat de teroristi.
 
-Rusii sunt cu ochii pe noi, pe Deveselu. Este un pericol, asa considera pentru ei rusii, dar si pentru noi, pentru viata care e acolo. De mai multe ori m-a avertizat cu Deveselu.
 
-Romania va trece printr-o revolutie foarte grea, va fi varsare de sange. Vor iesi in strada. Vor fi la inceput civili, apoi se va ajunge la adevarata revolutie mare. Vedeam oamenii cum se imbranceau, cum tipau. Vor fi si morti si raniti. Sunt si vor fi influente externe. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune