Maria Ghiorghiu, premoniția care cutremură România: „Părea că iese din pământ”

Ce anunță Maria Ghiorghiu pentru perioada următoare. Veștile nu sunt deloc bune.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

La scurt timp după ce a prevăzut moartea polițistului din Timiș, Maria Ghiorghiu a făcut, din nou, o previziune înfiorătoare. Clarvăzătoarea cunoscută pentru că a prevăzut mai multe cutremure, precum și incendiul de la Colectiv, anunță o altă tragedie care va avea loc într-o biserică!

În această dimineață în zori, m-a trezit un glas care spunea tare revoltat așa: „Ne-am botezat creștinește, să murim creștinește!”. Clipă în care văd cum intră aproape cu forța, un bărbat într-o Sfântă Biserică, care deja era plină de credincioși.

Acest bărbat târăște de mână un om bolnav, sau poate chiar un trup fără viață. Cel care era târât fraților, nu mai dădea semne de viață, iar cel care-l târa pe jos, o făcea de parcă ar fi avut un sac de cartofi.

Acel trup care părea fără viață a fost lăsat în Sfânta Biserică în mijlocul credincioșilor. Dragii mei, așa este. Dacă am fost botezați în Sfânta Biserică, atunci și când plecăm din această viață, trebuie să fim în Sfânta Biserică.

Să ne rugăm Bunului Dumnezeu și Maicii Domnului ca să ne ne dăruiască sănătate și iertare de păcate, Credință, Nădejde și Dragoste. De vom ține strâns toate acestea, cu siguranță vom trăi creștinește și vom pleca din lume, tot creștinește”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Citeste si: Înălțarea Domnului. Ce trebuie neapărat să faci astăzi

Citeste si: S-a citit testamentul lui George Michael! Iubitul lui nu se alege cu nimic! Cine intră în posesia averii cântărețului

Citeste si: Adrian Minune, gest fabulos pentru un paznic! Câți bani i-a dat doar pentru că i-a deschis portiera mașinii! VIDEO EXCLUSIV

Maria Ghiorghiu, previziune devastatoare pentru România: Codul violet

Clarvăzătoarea a anunțat apariția codului violet, din cauza furtunilor violente.

Noapte de 5 -6 Iunie 2019,ora 0,05! În aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor, brusc, vad propria-mi curte in care ploua ca in cascada.

Dragii mei,nu era vorba de inundatii care ar fi venit din strada; ci era vorba despre inundatii ce proveneau exact in acele momente de la ploaia torentiala care nu se mai oprea. Apa, parea ca iese si din pămant, odata cu cea care cadea ca din cascada din Cer.

Dragii mei,daca va veni o asemenea ploaie la noi sau in alta parte, in alta tara, meteorologii vor fi nevoiti sa dea cel mai sever COD de vreme rea;acesta fiind CODUL VIOLET. Codul rosu este Codul cu care ne-am obisnuit deja.

Dragii mei, sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, ca sa nu aiba loc o asemenea Calamitate. Sa ne apere cu mila si cu iubirea Sa de oameni, in fiecare clipa a vietii noastre. Cu dragoste,Maria”, a scris Maria pe blogul său, în urmă cu câteva ore.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate