Maria l-a întâlnit pe părintele Calistrat în Ierusalim! Credincioasa nu a uitat nici până acum ce i-a spus: „Am rămas înmărmurită!”

Ce a mărturisit enoriașa, după ce l-a întâlnit pe părintele de la Mănăstirea Vlădiceni, din județul Iași?

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

O credincioasă a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre părintele Calistrat, după întreg scandalul în care preotul a fost implicat. Enoriașa, care l-a întâlnit pe duhovnic într-o perioadă grea din viața ei, nu a uitat nici până în ziua de astăzi cuvintele pe care bărbatul i le-a spus.

Citește și: Părintele Calistrat și-a cerut iertare public pentru că a bătut o enoriașă, în curtea Mănăstirii Vlădiceni: „Nu sunt supărat, nici afectat”

Femeia s-a întâlnit cu preotul în Ierusalim: "Am simţit că mi-a dat toată puterea din această lume"

Dacă unii enoriași îl critică după scandalul în care a fost implicat, sunt și credincioși care au numai cuvinte de laudă la adresa părintelui Calistrat. Maria a povestit recent, pe pagina personală de Facebook, cum l-a cunoscut pe preot și ce i s-a întâmplat în momentul în care i-a cerut să o binecuvânteze. Femeia a fost de-a dreptul impresionată de atitudinea bărbatului și de vorbele acestuia: "L-am cunoscut în urmă cu doi ani pe CALEA CRUCII, la Ierusalim. Așezat pe caldarâm, privea lumea care trecea. Grupul nostru trecuse, eu şi mama am rămas în urmă, frânte de durere. Moartea fratelui meu ne frânsese sufletul. M-am apropiat și cu lacrimi pe obraji am spus: ,,Binecuvântaţi, părinte!”.

Citeste si: ”Drăguțul de el.” Oana Roman a făcut publice mesajele cu Marius Elisei. Ce mesaj dur a primit vedeta- kfetele.ro

M-a binecuvântat. Am simţit că mi-a dat toată puterea din această lume. Cu glasul blând mi-a spus: ,,La noapte mergi la biserica Sfântului Mormânt și aprinde acolo o lumânare pentru fratele tău”. Am rămas înmărmurită! De unde știa că eu voi fi în acea noapte la Sfânta Liturghie la biserica Sfântului Mormânt? De unde știa de moartea fratelui meu,

Ştefan? Doar Dumnezeu are răspunsul… Doamne, te rog ai milă și vindecă durerea robului tău, părintele Calistrat." a scris Maria, pe contul personal de Facebook.

Părintele Calistrat scandal

Citește și: Preotul Calistrat, în mijlocul unui nou scandal! Ce i-a cerut unei femei care nu avea bani pentru pomelnic? Imaginile sunt virale: „Ce, mă iei de prost?”

Mărturisirile făcute de femeie vin în urma acuzațiilor de agresivitate aduse părintelui Calistrat în spațiul public. La începutul lunii noiembrie, o filmare cu bărbatul, în care lovește o enoriașă, s-a viralizat rapid, iar purtătorul de cuvânt al BOR a reacționat imediat în mediul online: "Întrucât mi se solicită insistent şi justificat un punct de vedere în legătură cu gestul violent şi scandalos comis de un cleric monah acum două zile, dar şi pentru că, în acelaşi timp, acest caz este subiectul unei anchete pe care doar eparhia de care aparţine o poate desfăşura şi doar ea poate comunica rezultatele ei.

Eu nu pot transmite decât un punct de vedere general valabil referitor la conduita unui cleric, oricine ar fi el: Vedetismul, grobianismul, fachirismul verbal cu aer sapienţial, violenţa de orice fel, incultura laică şi teologică instalate în mediul clerical/monahal sub masca „conservatorismului” de mahala xenofobă şi filetistă reprezintă tot atâtea ratări ale întâlnirii cu vocaţia pastorală, dar mai ales cu creştinismul însuşi.", a scris Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al BOR, pe Facebook.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gigi Becali intervine în scandalul în care este implicat părintele Calistrat. Cum cataloghează afaceristul reacția preotului: "Îl ştiau că e iute la mânie, s-au dus şi l-au...

Apar noi detalii după acuzațiile de violență la adresa părintelui Calistrat! Ce s-a aflat despre călugărul pe care l-ar fi bătut de două ori | EXCLUSIV

Mama Geta l-a felicitat pe părintele Calistrat! Ce mesaj de susținere i-a transmis: „Mi-o crescut inima în mine! Îl felicit pentru tot”

O tânără din Apuseni a murit la trei zile după ce a născut. Femeia de 33 de ani adusese pe lume cel de-al șaptelea copil

Vladimir Putin e PE MOARTE! E cutremur total la MOSCOVA. Medicii au...

”În felul ăsta descoperă oamenii cât de ciudat sunt.” Mădălin Ionescu, declarații despre artista cu care ar fi făcut marele pas, dacă Cristina Șișcanu nu apărea în viața lui

„Mă ținea cu capul în jos și mă bătea pe coloană, să mor mai repede”. Drama unei cunoscute cântărețe din România

Mama Geta l-a felicitat pe părintele Calistrat! Ce mesaj de susținere i-a transmis: „Mi-o crescut inima în mine! Îl felicit pentru tot”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies