Mariah Carey s-a revanşat la petrecerea de Revelion din Times Square, după prestaţia dezastruoasă de anul trecut

Cântăreaţa Mariah Carey s-a revanşat la petrecerea de Revelion din Times Square, după prestaţia dezastruoasă de anul trecut, interpretând melodiile „Vision of Love” şi „Hero”, în ciuda frigului. Artista s-a plâns în timpul spectacolului că nu a primit ceai cald, scrie Variety.com.

Autor: T.S.
 
„Voi lua o gură de ceai, dacă îmi dau voie. Mi-au spus că va fi ceai. Of, este un dezastru. Ei, bine, va trebui să îndurăm. Voi fi la fel ca toată lumea, fără ceai cald”, a spus Mariah Carey după ce a interpretat „Vision of Love”.  Apoi, artista a dedicat melodia „Hero” persoanelor care vorbesc „în favoarea justiţiei” şi care încearcă să facă lumea un loc mai bun, „o planetă mai unită”.
„Voi sunteţi adevăraţii eroi
”, a spus ea, înainte de a începe să cânte.
 

Între alţi artişti care au urcat pe scenă la petrecerea „Dick Clark’s Rockin’ New Year’s Eve with Ryan Seacrest” s-au numărat Camila Cabello şi Nick Jonas.
 
Anul trecut, la petrecerea New Year's Rockin' Eve With Ryan Seacrest organizată de Dick Clark Production, cântăreaţa nu a putut să îşi ţină recitalul, acuzând proasta organizare. De cealaltă parte, fanii au susţinut că ea a făcut playback. Prestaţia artistei urmată de ameninţări cu acţionarea în judecată a producătorilor evenimentului. Între timp, însă, cele două părţi s-au împăcat.

 

Mariah Carey, născută pe 27 martie 1970, a devenit cunoscută pe plan mondial la scurt timp după ce şi-a lansat albumul de debut, în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, directorul casei de discuri Columbia, cu care s-a căsătorit în 1993.
După divorţul de Mottola, în 1997, a început să introducă elemente hip-hop în piesele sale, însă popularitatea ei a început să scadă în 2001, după ce a părăsit Columbia Records. A revenit în atenţia publicului în 2005, cu un nou album pop, care a impresionat publicul şi criticii de specialitate. De-a lungul anilor, albumele sale s-au vândut în peste 200 de milioane de copii pe plan mondial, iar artista americană a câştigat numeroase trofee prestigioase, inclusiv cinci premii Grammy.
Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Elena Gheorghe s-a pozat aşa, iar Teo Trandafir a reacţionat imediat! Comentariul emoţionant lăsat de prezentatoarea TV: ”Au făcut un miracol!”

Dramatic! Un sportiv celebru, la un pas să-şi piardă vederea din cauza artificiilor

Shakira şi Pique, imagine emoţionantă de Revelion! Cum au fost surprinşi cei doi

Horoscop 18 Aprilie 2021: astazi Taurul va fi enervat la culme de un neadevar

Bill Gates se pregătește de o super lovitură! Doar unul ca el s-ar fi putut la așa ceva. E vorba de o lupă gigantică

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Adio, mască de protecţie în aer liber! Toate detaliile despre vestea anului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies