Marian Mexicanu a ieşit la atac, după ce a fost ameninţat că i se taie mâinile

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Marian Mexicanu a povestit ce se întâmplat între el şi naşul său, Ionică Minune. Cei doi au avut un scandal monstru, iar Mexicanu a povestit de la ce a pornit totul şi cum s-a ajuns la ameninţări grave. 
 
„Încerc să-mi găsesc cuvintele potrivite, pentru că e foarte greu. Eu de câte ori am iubit pe cineva, acele persoane m-au dezamăgit.
E vorba de un om pe care l-am iubit foarte mult, naşul meu de cununie, un acordeonist. Sunt copilul lui spiritual şi el îmi este tată spiritual. Eu l-am respectat, Dumnezeu îmi este martor. Dar, în viaţă am încăţat că mândria ucide. Din cauza unui festival care îi poartă numele, iar în rampa noastră de lansare a muzicii lăutăreşti vor fi foarte mulţi copii, care vor avea o şansă. 
 
De acolo, a ieşit o scânteie între mine şi naşul meu. Eu trebuia să fiu în juriu, să jurizez copiii. Ionică, Mexicanu şi Fulgerică, 3 persoane. Am purtat o discuţie, punem la punct detaliile, iar a doua zi văd pe Facebook că eu şi Fulgerică suntem participanţi cu acei copii. Adică eu să cânt pentru Ionică şi el să-mi dea note. L-am sunat şi nu mi-a răspuns. 
 
Fulgerică este foarte supărat şi nu mai participă nici el.
Noi trebuia să cântăm la finalul acestui festival, ca şi invitaţi de onoare. m-am trezit participant şi cred că am trecut demult acest stadiu încât să pot participa cu aceşti copii. 
 
Ionică nu a răspuns, că dacă îmi răspundea, zicea: finule, a fost o greşeală, dar mâine rezolvă năşicul tău. Tu ai dreptate. Poate nu ne-am înţeles bine. Un simplu telefon era!
 
Dezamăgire.
Cum bate vântul, oamenii se schimbă. Am vrut să-l iau şi pe Fulgerică şi am zis să vin eu să-mi spun focul, să iau totul asupra mea. Nedelcu mi-a vorbit pe un ton urât. Mai mare ca Ionică, nu sunt. Este naşul meu! Dar este atât de mândru, încât de la mândria aceasta au intervenit nişte brigăzi de-astea de sunt ameninţat cu moartea.
 
 
Mai merg în Turcia să îmi fac un implant de păr, că sunt mulţumit, plec cu fetiţa să am câteva zile de relax în familie. 
 
I-am zis lui Nedelcu: păi cum v-aţi sucit, de la discuţia de ieri? Unde mă puneţi pe mine şi pe Fulgerică, mă puneţi jos? M-a pus participant lângă 50 de copii. Vreau să merg la poliţie. 
 
Sunt foarte supărat, chiar dacă îmi este naş, eu niciodată nu o să mă mai împac cu acest om, aş fi vrut să fie puţin mai bărbat, să nu fie condus de o femeie, pentru că este condus de doamna lui. Doamna nu are nicio legătură cu festivalul. 
 
El e consideră Zeus, este zeul lăutarilor. Am făcut foarte multe gesturi pentru el, eu am venit aici cu un mesaj de pace” a povestit Marian Mexicanu, într-o emisiune TV. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Curs valutar 27 noiembrie. Cursul BNR: cum este cotat Leul fata de Euro

Horoscopul banilor: zodiile care vor castiga multi bani in 2019

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Cele mai frumoase urari de la multi ani pentru cei dragi

Premieră mondială: imaginile REALE ale virusului ucigaş! Cum arată, de fapt, noul coronavirus

Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat. Querida nu mai are limite

Începe o criză a rachetelor nucleare.  China face un pas spre război

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies