Marian Vanghelie, din nou după gratii?! Motivul pentru care nu a respectat regulile controlului judiciar

Marian Vanghelie riscă să se întoarcă după gratii... din cauza unei banale răceli. Procurorii îl acuză că nu a respectat regulile controlului judiciar, iar politicianul a ractionat.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriereFostul primar al sectorului 5 n-a scăpat nici acum de problemele cu procurorii anticorupţie. Deşi a fost trimis în judecată, riscă să fie trrimis înapoi în arest...Procurorii au şi un motiv pentru cererea lor- Marian Vanghelie nu s-a prezentat la poliţie, aşa cum spun regulile controlului  judiciar. Fostul edil spune că a avut motive...

”Ştiţi ce înseamnă aia temperatura de nu te poţi scula? Şi agentul a văzut că eram în halat, luna, la două zile de stat.”, a spus Vanghelie.

Politicianul spune că nu există motive să fie pedepsit, întrucât s-ar fi comportat exemplar. Se jură că nu vrea să fugă din ţară, mai ales acum când are şi un loc de muncă stabil.

” Politic, în primul rând şi în primul rând. Şi după aceea ce mai găsesc. Dacă aveţi ceva, puteţi să mă contactaţi 020202., a mai precizat el.

Spune că vrea să muncească, ca să-şi întreţină familia. Recent, Marian Vanghelie a sărbătorit a doua aniversare a fetiţei sale.

”I-am luat cel mai frumos cadou - un tată inteligent şi.....inteligent şi....inteligent şi deştept.”, a spus acesta.


Instanţa va decide mâine dacă fostul edil va primi sau nu o măsură preventivă ceva mai dura pentru că nu s-a prezentat la controlul judiciar. Marian Vanghelie încearcă să scape de restricţiile impuse de anchetatori de mai bine de un an de zile, de când se roagă de instanţă să fie lăsat să plece la tratament pentru tusea care-l supără de foarte mult timp.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate