Marian Vasilescu a fost un copil adoptat la fel ca si David, fiul Luminitei Anghel. Cantaretul a fost salvat dintr-un orfelinat. Ce diferente exista intre cei doi!

Marian Vasilescu, cantaretul cret si vesnic cu zambetul pe fata, care a debutat in showbiz in urma cu cativa ani cand a participat intr-un concurs de voci, are o poveste de viata demna de filme.

Distribuie pe:

fara descriereMarian Vasilescu, alaturi de parintii sai adoptiviAbandonat la nastere, Marian Vasilescu a fost adoptat de o familie din Mehedinti, la varsta de 3 ani. Atunci, destinul sau avea sa se schimbe radical, Marian Vasilescu multumindu-le parintilor sai adoptiv, si astazi, ca l-au crescut si educat si i-au oferit dragoste si un camin adevarat.

fara descrierePozitionat la polul opus fata de cel in care se afla David Puscas, fiul de 20 de ani al Luminitei Anghel, care o acuza pe artista ca nu-l mai ajuta si l-ar fi abandonat, Marian Vasilescu este profund recunoscator parintilor sai adoptivi si nu rateaza nicio ocazie sa le spuna cat ii iubeste.

(Citeste aici ce ii face David Puscas mamei sale, Luminita Anghel)

fara descriereMarian Vasilescu se implica in actiuni caritabile si sustine spectacole in fata micutilor institutionalizatiMai mult de atat, pentru ca stie ca a fost abandonat de mama naturala si salvat ulterior din ofelinat, Marian Vasilescu se implica mereu in campanii umanitare de ajutorare a copiilor care se afla in centre de plasament.

“Si eu am fost adoptat si stiu ce inseamna sa ai parte de parinti iubitori, sa ai parte de cineva care sa te tina in brate cand esti mic, bolnav si plin de muci. Aflu azi ca adoptia, la noi, dureaza chiar ani de zile. Copiii mor cu zile in centrele de plasament, le este ucis sufletul, oameni buni”, spune artistul intr-o postare recenta pe pagina de socializare unde face apel la ajutorarea si sprijinirea copiilor institutionalizati.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate