Vedete

Mariana de la Exatlon o ataca pe Geanina. "Nu are nicio treaba cu sportul. Ea trebuia sa iasa, nu Diana Belbita" EXCLUSIV

Mariana de la Exatlon o apreciaza pe Diana Belbita. "Razboinica" si-a spus parerea despre eliminarea acesteia.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Mariana de la Exatlon o ataca pe Geanina. "Nu are nicio treaba cu sportul. Ea trebuia sa iasa, nu Diana Belbita" EXCLUSIVicon photo

Mariana Nenu (47 de ani) a fost una dintre cele mai indragite concurente de la echipa "Faimosii". Ambitioasa femeie a fost cea mai in varsta din competitia fenomen care a cucerit Romania, dar cu toate acestea s-a descurcat admirabil la probe.

Ei bine, una dintre fanele protagonistei noastre a fost mama Dianei Belbita care a apreciat in primul rand modul in care Mariana si-a mobilizat colegii. 

"Pe "faimosi" ii iubesc pe toti ca sunt ai mei, iar de la "Razboinici" o apreciez pe Mariana. La varsta ei e intr-o forma foarte buna, are forta si imi place cum isi mobilizeaza echipa. Ionut mi se mai pare un concurent valoros, Roxana mi se pare bunicica", spunea Crina Belbita in urma cu ceva timp.

La randul ei, "razboinica" ne-a spus ca o apreciaza pe "Printesa Razboinica" si ca aceasta nu ar fi trebuit sa fie eliminata la jumatatea lunii aprilie.

"Diana Belbita a fost o concurenta puternica, energica si ambitioasa. O apreciez. Nu ea trebuia sa plece atunci, la jumatatea lui aprilie. Geanina nu are nicio treaba cu sportul. Ea trebuia sa iasa", a declarat Mariana pentru WOWbiz.ro.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune