Vedete

Mariana de la Exatlon vrea sa-i scrie o scrisoare lui Becali. Uite ce isi doreste sa-i spuna. "Trimisul Domnului pe Pamant" EXCLUSIV

Mariana de la Exatlon ii scrie o scrisoare lui Gigi Becali. Am aflat ce vrea sa-i spuna.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Mariana de la Exatlon vrea sa-i scrie o scrisoare lui Becali. Uite ce isi doreste sa-i spuna. "Trimisul Domnului pe Pamant" EXCLUSIVicon photo

Mariana de la Exatlon are o poveste de viata emotionanta. Femeia se lupta sa supravietuiasca, insa nu renunta la visul ei, acela de a castiga cat mai multe ultramaratoane. "Razboinica" se chinuie sa faca rost de banii necesari pentru chirie si mancare, dar si pentru a participa la competitii in tara si peste hotare. Din pacate, sportiva sustine ca ii este tot mai greu in fiecare zi.

In urma cu cateva zile,Mariana a visat ca Gigi Becali a mers la ea in casa si a admirat medaliile pe care ea le-a adunat de-a lungul anilor.

Contactat de echipa WOWbiz, Gigi Becali a raspuns pozitiv cand a fost rugat sa-i acorde un ajutor financiar atletei.

"Da, tata, sa vina la mine la palat ca o sa o ajut", a spus Gigi Becali.

"Adica o sa-l vad in fata. Nu imi vine sa cred. Numai faptul ca-l vad. O sa iau toate medaliile, diplomele. Este cel mai bun si generos om", a spus Mariana.

Mai mult decat atat, protagonista noastra s-a gandit sa-i scrie si o scrisoare in care sa-i multumeasca pentru tot binele pe care l-a facut pentru oamenii sarmani din Romania.

"Vreau sa-i scriu o scrisoare domnului Becali in care sa-i spun ca este o raza de lumina in tara asta, un trimis al Domnului pe Pamant. Si cum oamenii buni sunt greu incercati, si dansul a avut de indurat o perioada grea la inchisoare. Dar nu l-a inrait. Dimpotriva. A iesit de acolo mai bun, mai generos, cu mai multa caldura in suflet. Si daca zicea ca nu ma ajuta, pentru mine ar fi fost un cadou doar sa-l intalnesc si sa-i pot vorbi", a declarat Mariana. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune