Vedete

Mariana de la Exatlon vrea sa-i scrie o scrisoare lui Becali. Uite ce isi doreste sa-i spuna. "Trimisul Domnului pe Pamant" EXCLUSIV

Mariana de la Exatlon ii scrie o scrisoare lui Gigi Becali. Am aflat ce vrea sa-i spuna.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Mariana de la Exatlon are o poveste de viata emotionanta. Femeia se lupta sa supravietuiasca, insa nu renunta la visul ei, acela de a castiga cat mai multe ultramaratoane. "Razboinica" se chinuie sa faca rost de banii necesari pentru chirie si mancare, dar si pentru a participa la competitii in tara si peste hotare. Din pacate, sportiva sustine ca ii este tot mai greu in fiecare zi.

In urma cu cateva zile,Mariana a visat ca Gigi Becali a mers la ea in casa si a admirat medaliile pe care ea le-a adunat de-a lungul anilor.

Contactat de echipa WOWbiz, Gigi Becali a raspuns pozitiv cand a fost rugat sa-i acorde un ajutor financiar atletei.

"Da, tata, sa vina la mine la palat ca o sa o ajut", a spus Gigi Becali.

"Adica o sa-l vad in fata. Nu imi vine sa cred. Numai faptul ca-l vad. O sa iau toate medaliile, diplomele. Este cel mai bun si generos om", a spus Mariana.

Mai mult decat atat, protagonista noastra s-a gandit sa-i scrie si o scrisoare in care sa-i multumeasca pentru tot binele pe care l-a facut pentru oamenii sarmani din Romania.

"Vreau sa-i scriu o scrisoare domnului Becali in care sa-i spun ca este o raza de lumina in tara asta, un trimis al Domnului pe Pamant. Si cum oamenii buni sunt greu incercati, si dansul a avut de indurat o perioada grea la inchisoare. Dar nu l-a inrait. Dimpotriva. A iesit de acolo mai bun, mai generos, cu mai multa caldura in suflet. Si daca zicea ca nu ma ajuta, pentru mine ar fi fost un cadou doar sa-l intalnesc si sa-i pot vorbi", a declarat Mariana. 

Galerie foto