Mariana de la Puterea dragostei are o sosie celebră! Giuliana Rancic seamănă leit cu concurenta

Mariana de la Puterea dragostei și Giuliana Rancic, reporter italian-american de divertisment și om de televiziune, seamănă leit.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Mariana de la <a target=Puterea dragostei are o sosie celebră! Giuliana Rancic seamănă leit cu concurenta kalooga_36441" />

Fanii emisiunii Puterea dragostei au avut un șoc în momentul în au văzut-o la televizor pe Giuliana Rancic, o cunoscută vedetă din America, aceasta seamănă leit cu Mariana.

fara descriere

În vârstă de 45 de ani, Giuliana Rancic este un reporter italian-american de divertisment și om de televiziune. Aceasta este căsătorită din anul 2007 cu Bill Rancic, un antreprenor american care a fost primul candidat angajat de Organizația Trump la încheierea primului sezon al emisiunii de televiziune a lui Donald Trump, The Apprentice.

fara descriere

Între Mariana de la Puterea dragostei și Giuliana Rancic există o asemănare izbitoare.

fara descriere

Mariana de la Puterea dragostei nu s-a dus la înmormântarea tatălui! "M-a părăsit de la trei ani!"

"Tata m-a părăsit de la trei ani! De fapt, mama mea a divorțat de el atunci, pentru că, pur și simplu, nu se mai înțelegeau, iar el nu a mai venit să mă vadă niciodată. Nu știu care a fost motivul, de ce a luat decizia aceasta, fiindcă eu eram un copil, dar așa au stat lucrurile și eu nu le-am putut schimba", a declarat fosta Miss Moldova pentru WOWbiz.ro, apoi avea sp mai specifice și de ce își iubește mama mai multe decât orice pe lume.

fara descriere

"Toată lumea din localitatea micuță în care am locuit o consideră pe măicuța mea un părinte perfect. Ea mi-a oferit orice mi-am dorit, nu am dus lipsă de nimic. A făcut sacrificii pentru mine și de aceea, viața întreagă, am să îi mulțumesc. Îmi este atât de dor de ea acum, de sfaturi, de căldură, de orice îmi oferea ea", a conchis concurenta pentru WOWbiz.ro

Citeste si: E oficial! Livian și Bianca de la Puterea Dragostei părăsesc împreună emisiunea

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei” a dat cărțile pe față! De ce nu mai are nicio șansă Andrei Poptelecan la ea

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei și-a ieșit din minți când a aflat că Turcu o înșală și le-a transmis un mesaj admiratoarelor iubitului ei: „Luați-l și pupați-l unde vreți voi!”

Cu o sinceritate debordantă, controversata concurenta avea să mai mărturisească un adevăr dureros din viața ei, de fapt o decizie luată în adolescență, într-un moment dificil, și anume… Mariana de la Puterea dragostei nu s-a dus la înmormântarea tatălui ei!

fara descriere

”El a murit când eu aveam 16 ani! Am aflat de la niște apropiați întâmplător. Recunosc, nu m-am dus însă la înmormântare, așa am considerat că este corect, nu mai simțeam nimic pentru el. Mă părăsise de așa de mult timp, nu se interesase niciodată de mine, uitase practic că exist, încât ar fi fost o falsitate să merg la funeralii.

fara descriere

Am suferit mult în copilărie că nu a venit să mă vadă vreodată, de aceea, consider că mămicuța mea a fost și mamă și tata pentru mine, iar ea merită adevăratul meu respect", a povestit Mariana, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate