Mariana de la Puterea dragostei, îndrăgostită de Dan Bălan: „El mi-a spus că este foarte important cine este primul bărbat”

Mariana de la Puterea dragostei îl cunoaște pe Dan Bălan. Ce i-a spus celebrul artist.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Mariana a aruncat bomba astăzi în cadrul emisiunii „Puterea dragostei”. După ce concurentele au făcut glume pe seama sa și au afirmat inclusiv că ar fi virgină, fosta Miss Moldova a dezvăluit de cine a fost extrem de îndrăgostită și pe cine și-ar fi dorit ca soț.

Eu pentru bărbați am plâns. Pentru Dan Bălan am plâns. Plângeam de Doamne ferește. Pentru că îmi plăcea foarte mult. Voi nu știți ce e dragostea adevărată. De Jador sunt îndrăgostită, dar eu sunt conștientă că nu sunt genul lui. Nu m-am așteptat să mă înțeleg așa de bine cu el. Eu îmi doresc foarte mult așa un soț, ca să fiu înțeleasă. Eu o să fiu fericită chiar dacă o să se însoare. Dar cum era să fie bărbatul?”, a dezvăluit azi Mariana.

Citeste si: Ce face cea mai sexy iubită de fotbalist român în timp ce sportivul e căutat de echipele mari din Europa! Fotografii INCENDIARE

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, declarația care ii va șoca pe toți fanii: ”Vreau să plec din competiție!” | EXCLUSIV

Citeste si: Cele mai sexy imagini ale toamnei! Concurenta de la ”Puterea Dragostei” care a decis să renunțe la inhibiții! Iancu Sterp a dat lovitura

S-a îndrăgostit de Jador asta”, a anunțat Bogdan Mocanu.

Ce i-a spus Dan Bălan Marianei

Înseamnă că Domnul îi pregătește o bombă mult mai mare lui Jador după Simina”, a mai spus Mariana, care a dezvăluit ce a vorbit cu Dan Bălan și cum l-a cunoscut mai bine.

„Omul acesta mi-a spus că este foarte important cine va fi primul  bărbat în viața unei femei. Nu știu dacă a recunoscut că a vorbit cu mine. Era foarte corect cu mine și bun. El stimează foarte mult fetele. Făceam balet și mama a zis să fac ore de canto. Mi-a zis acolo să beau chestii pentru voce. El fiind o persoană publică, el nu vrea ca să nu se interpreteze. El e un om minunat și m-a învățat lucruri frumoase.

Cu mama lui mă știu, cu bunicul lui. Cu el nu am stat față în față. El e o vedetă care are suficiente fete. El nu e vinovat dacă fetele îl doresc. Și el a suferit în dragoste. Și și-a jurat că nu se va îndrăgosti”, a mai spus Mariana azi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate