Mariana de la Puterea Dragostei șochează din nou! A fost surprinsă în cea mai rușinoasă ipostază de până acum

Mariana de la Puterea Dragostei a fost surprinsă de un alt concurent al emisiunii într-o ipostază rușinoasă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Mariana de la Puterea Dragostei i-a șocat din nou pe telespectatorii emisiunii. Concurenta a fost surprinsă într-o ipostază extrem de rușinoasă, iar imaginea a fost redistribuită pe rețelele de socializare, spre amuzamentul tuturor.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Mesajul șocant postat de Mariana de la Puterea Dragostei

Mariana de la Puterea Dragostei a postat pe rețelele de socializare un mesaj care i-a pus pe gânduri pe susținătorii ei, dar și pe ceilalți concurenți din emisiune. Mariana a postat pe social media mesajul: ”Jador m-a dezvirginat, voi părăsi emisiunea”, însoțit de un emoticon ”speriat”.

Citeste si: Este de neimaginat! Cum arată Adelina Pestrițu fără pic de machiaj! Regina digitală, așa cum nu o vezi prea des!

Evident, urmăritorii emisiunii Puterea Dragostei au reacționat imediat la mesajul apărut pe rețelele de socializare: ”Se anunță un cuplu în casa PD și o nuntă ca-n povești”, ”Asta chiar nu are toate țiglele pe casă”, „Nu cred în virginitatea Marianei!”, ”Eu mă intreb cu ce ,că nu o ,,sîmțit " nimic la el😂”, „Cred că e caternincă”.

Un alt lucru pe care Mariana l-a făcut de dragul lui Jador este schimbarea numelui pe rețelele de socializare. Acum, nu se mai numește Mariana Susarenco, ci ”Dior Dumitrache Adevărat”, iar înainte se numea și ”Marian Dumitrache Adevărat”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate