Mariana, fosta concurenta din echipa Razboinicilor, a avut parte de o mare surpriza! Ce a primit Razboinica

Mariana a avut parte de o surpriza colosala in aceasta seara la Wowbiz. Fostei concurente de la Exatlon i s-a indeplinit un vis.

Autor: A. B.


Specialistul in fitness Alex Gritts a contactat-o pe Anda Adam, iar apoi a venit in platoul emisiunii Wowbiz si i-a oferit Marianei accesorii de fitness si un curs de antrenor personal.

"Sunt specialist in fitness. Am fost impresionat, am comunicat cu Anda. Ti-am adus accesorii de fitness cu care sa te antrenezi si sa-ti antrenezi clientii.

Eu sunt profesor la o scoala de fitness si iti ofer un curs de antrenor personal si o sa primesti doua diplome si poti sa antrenezi oriunde pe aceasta planeta. E deja platit. Nu trebuie sa faci nimic, vei incepe pe 14 aprilie, de la 9.00 la 18.00, te voi indruma cu tot ce ai nevoie. In al patrulea weekend vei da un examen si o sa-ti primesti acreditarea", a declarat Alex Gritts.

"La 1 noaptea imi spunea ca vrea sa o ajute pe Mariana. O sa incercam cu acest curs sa si profesezi. Trebuie sa va inscrieti la o lista de asteptare", a spus Anda Adam.

"Wow, este foarte important. Super. Multumesc foarte mult. Imi doream sa am un job in sport. Trebuie sa le pun intai pe cantar, abia astept sa le incing", a spus Mariana.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies