Mariana Moculescu, primele declarații după ce s-a întors din Italia! Momentele de groază prin care a trecut: „Acest bărbat mă crucifica”

Mariana Moculescu s-a întors în România și a reluat legătura cu familia ei.

mariana moculescu
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Mariana Moculescu a trecut pirn momente dificile în italia, motiv pentru care a decis să se întoarcă în România. Fosta soție a lui Horia Moculescu a revenit în țară în luna iulie a anului trecut. Ea a făcut primele declarații despre motivul pentru care a decis să părăsească traiul din Italia, chiar dacă nu ducea lipsă de nimic din punct de vedere material. Ea a dezvăluit că a trecut printr-o depresie care i-a afectat foarte mult sănătatea, iar relația cu bărbatul alături de care locuia devenise toxică.

„M-am întors în țară în luna iulie a anului trecut, în urma unei depresii severe care s-a declanșat în Italia pe timpul pandemiei. Izolarea, traumele din trecut, resentimentele îngropate, plus prezența toxică a persoanei cu care locuiam în casă, vestitul italian, au condus la boală.

Depresia este boală. Chiar dacă trăiam într-o casă frumoasă și nu-mi lipsea strictul necesar, suferința m-a determinat să plec în țară, fără să anunț plecarea mea din motive de securitate. Am realizat că acest bărbat mă crucifica prin tot ceea ce făcea în ascuns, multe trădări, multe minciuni, infidelități, aroganțe, bârfe”, a povestit Mariana Moculescu.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Mariana Moculescu a reluat legătura cu Horia Moculescu

După ce a decis să lase în urmă toată suferința pe care a trăit-o în Italia, Mariana Moculescu a decis să revină în România. Aici, ea a relat legătura cu fiica ei, cât și cu fostul soț, Horia Moculescu. Mai mult decât atât, ea a dezvăluit că și-au făcut cadouri de Crăciun.

Citeste si: Mariana Moculescu, în pericol de moarte. Ce a pățit fosta soție a compozitorului Horia Moculescu. „Alunecam spre prăpastie”

„Cu Nidia mă întâlnesc atunci când mă vizitează și sorbim împreună un delicios ceai de trandafiri, dar și atunci când mergem la saloane de frumusețe și sănătate. Păstram zilnic contactul prin mesaje frumoase și videocall WhatsApp, iar în acest sens am hotărât amândouă să îmi iau o pisicuță.

Prin intermediul Nidiei, eu și Horia ne-am făcut reciproc cadouri de Crăciun și de Revelion (primind chiar și o porție de sarmale foarte gustoase gătite de el). De asemenea, ne-am transmis deseori salutări și urări de bine… Păcat că suferința îmi umbrește tihna șederii în țara mea. Sper și îmi doresc mult să scap de această pacoste”, a mai declarat Mariana Moculescu.

Sursă: Click

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fosta soție a lui Horia Moculescu trăiește cu un bărbat însurat. Unde se află în acest moment Mariana

Horia Moculescu, detalii după ce și-a făcut testul COVID-19! „Am avut toate simptomele specifice”

Prima reacție a Marianei Moculescu după ce fostul ei soț a ajuns la spital, suspect de coronavirus

S-a aflat adevărul despre relațiile extraconjugale ale lui Dan Bittman

Cutremur în UE! Ungurii au luat o decizie radicală. Se vor retrage imediat

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Cadou împărătesc pentru Meghan Markle. Darul vine de la un asasin?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies