Vedete

Mariana Moculescu tuna si fulgera! Cum raspunde acuzatiilor lui Horia Moculescu: "Pentru mine Nidia nu este un nimic"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Mariana Moculescu tuna si fulgera! Cum raspunde acuzatiilor lui Horia Moculescu: "Pentru mine Nidia nu este un nimic"icon photo
 
Mariana Moculescu a cerut dreptul la replica, dupa ce Horia Moculescu a fost invitat la WOWbiz pentru a spune care este partea lui de adevar. 
 
Fosta sotie a marelui compozitor sustine ca nimic din ce a spus Horia Moculescu nu este adevarat. Ba mai mult decat atat, Mariana sustine ca poate demonstra. 
 
"S-a spus ca am fost internata intr-un spital de psihiatrie. Am vorbit cu un doctor si o sa se stabileasca daca eu am fost internata in spital. Eu nu am fost niciodata internata. Putem verifica treaba cu spitalul. 
 
 
La varsta de 18 ani si jumatate l-am cunoscut pe domnul Moculescu. Am trecut de o tentativa de viol, am fost rapita de patru indivizi. Eram virgina si am ramas virgina. Eu l-am incercat pe Horia sa vad daca ma doreste. Eu oricum o pastram pe Nidia, dar l-am testat. 
 
 
Pentru mine Nidia nu este un nimic. Daca nu ar fi fost Nidia, cine mai avea grija de Horia Moculescu. 
 
Eu in Germania am lucrat in curatenie, nu cum a zis el ca am fugit de munca. Nu mi-a fost jena. In Italia am lucrat ca barmanita. 
 
Casa din Brezoianu sunt si banii mei. Nu l-am deranjat niciodata", a declarat Mariana la WOWbiz. 
 
Vezi in video toate acuzatii pe care i le aduce fostului sot. 
 
 
ŞOC! S-a terminat urât prietenia dintre Alin Andronic şi Iulian Pîtea după Exatlon! Schimb dur de replici între cei doi ”războinici” chiar în aeroport! EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Hasibe şi Birgul, îndrăgostite lulea în ”Dragoste şi ură”icon photo

Vedete

Hasibe şi Birgul, îndrăgostite lulea în ”Dragoste şi ură”

Situaţie fără precedent pentru Hasibe. Dupa ce a fost curtata indelung de Mumtaz, Hasibe pare ca s-a mai “inmuiat” putin.

Titlu secțiune