Mariana Roşca vinde un hotel de 33 milioane euro în Dubai! Fosta blondă a lui Cristea dă lovitura vieţii în ţările arabe | EXCLUSIV

Mariana Roşca, fosta blondă a lui Cristea (şi anterior a lui Columbeanu) face afaceri de ordinul milioanelor de euro în Dubai.

Autor: Radu Constantin

Dacă, în general, româncele frumoase merg în Dubai doar în vizită sau la invitaţia unor milionari locali, Mariana Roşca îşi ia în serios jobul pentru care a ajuns să părăsească România şi să se mute în micul stat arab.

Fosta blondă a lui Adrian Cristea sau a lui Adrian Columbeanu este agent imobiliar cu acte în regulă şi a scos la vânzare câteva imobile pentru care va încasa un comision de ordinul zecilor şi chiar a sutelor de mii de euro.

De exemplu, românca are în portofoliu un apartament de 665 mp de tip penthouse, cu vedere la Burj Khalifa Fountain, pentru care solicită preţul de 8,4 milioane euro. Pare mult, însă nu e mai scump decât hotelul de 4 stele pe care Roşca l-a scos la vânzare în numele unui client. Este vorba despre o claădire de 20.000 mp, cu 218 camnere şi 18 apartamente, pentru care viitorul proprietar ar trebui să scoată din buzunar aproximativ 33,6 milioane euro.

Pentru Mariana Roşca, meseria de agent imobiliar nu reprezintă o noutate. Numele ei apare pe lista Asociaţiei Brokerilor Imobiliari iar experienţa şi-a făcut-o pe vremea când locuia în Liban şi deţinea împreună cu iubitul ei de la acea vreme o agenţie care vindea proprietăţi de lux.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mariana Rosca, fara lenjerie intima, in direct! Cum a venit intr-o emisiune TV?

Mariana Rosca are probleme mari de sanatate: "Mi-au fost descoperite 14 chisturi la sani! Voi lua decizia radicala!"

FOTO! Mariana Rosca, goala in solar! Doamne, ce sexy e blonda!

5 zodii au parte de belșug și realizări începând de mâine

SE SCHIMBĂ banii! Se întâmplă de la 1 IANUARIE 2023. Decizia s-a luat deja

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Rusia, noi amenințări nucleare. Anunțul lui Serghei Șoigu

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies