Mariana tună și fulgeră la adresa băieților din casa Puterea Dragostei: „Au hormoni. Trebuie dați imediat la fete”

Mariana de la Puterea Dragostei a răbufnit la adresa băieților, după ce ei au ridicat tonul la ea și au trimis-o în casa fetelor.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Mariana de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai controversate concurente din casă, datorită felului ei de a intra în certuri. De această dată, Mariana a fost luată la rost de băieți după ce ea refuza să părăsească casa lor. Concurenta de la Puterea Dragostei s-a jucat cu Marius cu pernele și a vrut să facă o glumă cu Cătălin, dar el nu a acceptat, așa că Mariana a răbufnit.

Citeste si: Oamenii de știință sunt șocați! Descoperirea făcută în interiorul reactorului de la Cernobîl: ”Se hrănește cu radiații”

Citeste si: Livian și Bianca de la Puterea Dragostei, imagini filmate în culisele emisiunii, după despărțire: "O să îmi vină să te sărut tot timpul"

Citeste si: Poze incredibile cu Livian şi cu fosta lui logodnică! Uite în ce apartament de lux stăteau şi cât de mult se iubeau!

fara descriere

„Eu cred că au hormoni. Închideți gura să mă urc liniștită pe scări. Doamne ferește, sunt excitați maxim.”, spune Mariana în timp ce încearcă să ajungă înapoi în casa fetelor. 

Mariana, în pragul disperării după ce a fost luată de rost în casa băieților 

Ajunsă în capătul scării, Mariana a fost întâmpinată de Philip care nu o lăsa să meargă în casa fetelor.

fara descriere

„Eu tremur toată. Ei au hormoni, trebuie dați imediat la fete să facă o chestie. Unu aruncă cu perne, unu nu știu ce. Eu sunt agitată. Eu vreau să mă urc, dar cum să te urci să pleci, am aruncat cu vaza în ei. Le-am zis: "Lăsați-mă să plec”, a povestit Mariana când a ajuns în casa fetelor.

Puterea dragostei 13 februarie. Primele imagini cu bătaia dintre Roxana și Turcu! S-au despărțit, iar concurent îi aruncă acuzații grave: "L-ai chemat pe ală la hotel, în Turcia"

Puterea dragostei 13 februarie. Roxana și Turcu se despart din nou, de această dată se lasă cu un scandal uriaș și chiar cu violență fizică.

Citește continuarea aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate