Marilyn Manson, imagini teribile din timpul ultimului concert! A LESINAT pe scena

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Marilyn Manson a cazut pe scena, in timpul concertului sustinut sambata seara, la Cynthia Woods Mitchell Pavilion din Texas.
 
Presa locala a scris ca incidentul a avut la baza o toxiinfectie alimentara.
 
Manson, in varsta de 49 de ani, a ajuns cu intarziere la show, iar managerul lui a gonit fotografii din fata scenei, sustinand ca artistul se simte rau si nu doreste sa fie fotografiat.
 
Manson s-a clatinat mare parte din concert si a cazut la finalul piesei „Sweet Dreams (Are Made Of This)”, cover dupa Eurythmics.
 

 

 
Marilyn Manson si Rob Zombie se afla impreuna in turneul „The Twins Of Evil: The Second Coming”, iar cei doi interpreteaza impreuna pe scena coverul „Helter Skelter” (The Beatles).
 
„Dragul meu prieten, domnul Manson, nu se simte bine. Probabil e in autobuz si se simte rau. Am nevoie de un partener pentru urmatorul cantec, asa ca haideti sa cantam tare si sa il facem sa se simta mai bine”, a indemnat Rob Zombie publicul, sambata noapte.
 
Luna trecuta, Marilyn Manson si-a anulat in ultimul moment concertul pe care il avea programat la Toronto, invocand o raceala.
 

 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: