Vedete

Marilyn Manson, imagini teribile din timpul ultimului concert! A LESINAT pe scena

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Marilyn Manson, imagini teribile din timpul ultimului concert! A LESINAT pe scena icon photo
 
Marilyn Manson a cazut pe scena, in timpul concertului sustinut sambata seara, la Cynthia Woods Mitchell Pavilion din Texas.
 
Presa locala a scris ca incidentul a avut la baza o toxiinfectie alimentara.
 
Manson, in varsta de 49 de ani, a ajuns cu intarziere la show, iar managerul lui a gonit fotografii din fata scenei, sustinand ca artistul se simte rau si nu doreste sa fie fotografiat.
 
Manson s-a clatinat mare parte din concert si a cazut la finalul piesei „Sweet Dreams (Are Made Of This)”, cover dupa Eurythmics.
 
 
Marilyn Manson si Rob Zombie se afla impreuna in turneul „The Twins Of Evil: The Second Coming”, iar cei doi interpreteaza impreuna pe scena coverul „Helter Skelter” (The Beatles).
 
„Dragul meu prieten, domnul Manson, nu se simte bine. Probabil e in autobuz si se simte rau. Am nevoie de un partener pentru urmatorul cantec, asa ca haideti sa cantam tare si sa il facem sa se simta mai bine”, a indemnat Rob Zombie publicul, sambata noapte.
 
Luna trecuta, Marilyn Manson si-a anulat in ultimul moment concertul pe care il avea programat la Toronto, invocand o raceala.
 

 
 
Adevărul despre împăcarea dintre Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea! Care dintre cele două femei a făcut primul pas EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Premii fabuloase luni seară la “Vrei să fii milionar?” Ce sume au câştigat concurenţii? Alexandru Baltăţanu continuă lupta şi în ediţia de marţiicon photo

Vedete

Premii fabuloase luni seară la “Vrei să fii milionar?” Ce sume au câştigat concurenţii? Alexandru Baltăţanu continuă lupta şi în ediţia de marţi

Premii excepţionale luni seară la ”Vrei să fii milionar?”, în emisiunea moderată de Teo Trandafir, la Kanal D

Titlu secțiune