Marina Almasan lamureste relatia cu Georgica Cornu: "Eu sunt un om singur, el nu! Situatia noastra este complicata"

Marina Almasan a marturisit ca are o relatie cu Georgica Cornu, dar a mai spus ca nu poate sa isi faca planuri de viitor din motive foarte bine intemeiate. ##VIDEO124176##

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereMarina Almasan si-a deschis sufletul la emisiunea WOWbiz, unde a fost invitata marti seara, si a vorbit despre cum ar trebui sa fie relatia dintr-un barbat si o femeie. Ba mai mult, ea a vorbit si despre povestea ei de dragoste cu Georgica Cornu.

"Nu trebuie sa ma consider o invingatoare atunci cand sotul meu spala vase. O femeie daca isi iubeste barbatul spala vase, il calca, il spala. Barbatul trebuie sa ii ofere altceva. El trebuie sa isi observe sotia nu doar atunci cand trece prin fata televizorului. Barbatul trebuie sa simta cand femeia e trista si sa vina in intampinarea lor. Trebuie sa ii ofere un confort nu doar material, dar si spiritual.  Femeia nu trebuie sa se simta singura. Singuratatea in doi este foarte grea kalooga_36441" , a spus Marina.

"Orice femeie care are scaun la cap isi doreste sa nu imbatraneasca singura. Imi doresc in continuare sa am o familie. Nu vreau sa vorbesc despre casatorie, situatia mea si a domnului Cornu este destul de complicata in documente. Eu sunt un om singur, el nu. Daca dam actele, e singur. Dar trebuie reziliate vechile contracte. Sentimentele nu tin de hartii. Nu este usor, dar prietenul meu: lucrurile simple sunt pentru oameni prosti. Ne place sa credem ca avem un gram de inteligenta ca sa rezolvam aceasta situatie complicata. La lansare, l-am simtit aproape. N-a vrut sa imi strice evenimentul", a mai spus aceasta.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate